Hem > Fax > Sända ett fax > Sända ett fax manuellt

Sända ett fax manuellt

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Manuella faxöverföringar ger dig möjlighet att höra uppringning-, ring- och faxmottagningstoner när du sänder ett fax.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryck på image (FAX).
  2. Lyft på luren till den externa telefonen.
  3. Ange faxnumret som du vill ringa upp.
  4. När du hör faxsignalen, trycker du på Start.
    • Tryck på image om du använder kopieringsglaset.

5. Lägg på luren på den externa telefonen.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Gör något av följande:
    • Om förhandsgranskningen av fax är inställd till [Av], tryck på image ([Fax]).

• Om förhandsgranskningen av fax är inställd till [], tryck på image ([Fax]) och tryck sedan på [Skicka ett fax].
  2. Lyft på luren till den externa telefonen.
  3. Ange faxnumret som du vill ringa upp.
  4. När du hör faxtonen trycker du på image eller image och sedan på [Fax start].
    • Tryck på [Sänd] om du använder kopieringsglaset.

5. Lägg på luren på den externa telefonen.