Hem > Fax > Sända ett fax > Sända ett dubbelsidigt fax från dokumentmataren

Sända ett dubbelsidigt fax från dokumentmataren

Relaterade modeller:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Du måste välja dubbelsidig skanning innan du kan sända ett dubbelsidigt fax. Välj antingen alternativet långsida eller kortsida, beroende på dokumentets layout.
  1. Gör något av följande:
    • Om förhandsgranskningen av fax är inställd till [Av], tryck på image ([Fax]).

• Om förhandsgranskningen av fax är inställd till [], tryck på image ([Fax]) och tryck sedan på [Skicka ett fax].
  2. Tryck på image[Alternativ]>[2-sidigt fax].
  3. Gör något av följande:
    • Om ditt dokument är vänt på långsidan trycker du på alternativet [Duplex skanning: Långsida].
    • Om ditt dokument är vänt på kortsidan trycker du på alternativet [Duplex skanning: Kortsida].
  4. Tryck på [OK]
  5. Ange faxnumret.
  6. Tryck på [Fax start].