Hem > Maskininställningar > Kontrollera maskinens lösenord

Kontrollera maskinens lösenord

Om du uppmanas att ange ett lösenord, kontrollera den följande informationen:

Hitta standardlösenordet

Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.

Ändra lösenordet

Vi rekommenderar att du omedelbart ändrar standardlösenordet för att skydda maskinen mot oauktoriserad åtkomst.

Använd webbaserad hantering för att ändra lösenordet.

Mer information imageimage Närliggande information

Återställ lösenordet

Om du glömmer lösenordet kan du återställa maskinen till dess fabriksinställningar. Lösenordet kommer också att återställas till standardlösenordet.

Mer information imageimage Närliggande information