Hem > Felsökning > Uppdatera maskinens firmware

Uppdatera maskinens firmware

För att maskinen ska vara uppdaterad ska du periodiskt kontrollera support.brother.com/downloads för att se om det finns någon ny firmware. Utan den senaste versionen av firmware är kanske vissa av maskinens funktioner inte tillgängliga.

Du kan också uppdatera firmware direkt från maskinen genom att följa dessa steg: (DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Maskininform.].
  2. Tryck på [Uppdat. av inbyggd programvara].