Overføre fakser til datamaskinen

Relaterte modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Kontroller at du har installert programvaren og driverne på datamaskinen.
  2. Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Motta.
    PC-FAX Receive (PC-FAX-mottak)-vinduet vises.
  3. Kontroller at du har stilt inn [PC mottak] på maskinen.
    Hvis fakser er i maskinens minne når du konfigurerer PC-FAX-mottak, viser LCD-skjermen [Send Fax til PC?].
  4. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil overføre alle fakser til datamaskinen, trykk på image eller image for å velge [Ja] og trykk deretter på OK.
    • Hvis du vil avslutte og la faksene bli værende i minnet, trykk på image eller image for å velge [Nei] og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Kontroller at du har installert programvaren og driverne på datamaskinen.
  2. Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Motta.
    PC-FAX Receive (PC-FAX-mottak)-vinduet vises.
  3. Kontroller at du har stilt inn [PC mottak] på maskinen.
    Hvis fakser er i maskinens minne når du konfigurerer PC-FAX-mottak, viser LCD-skjermen [Send Fax til PC?].
  4. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på [Ja] for å overføre alle faksene til datamaskinen.
    • For å avslutte og la faksene være i minnet trykker du på [Nei].
  5. Trykk på image.