Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Slik skriver du inn tekst på maskinen

Slik skriver du inn tekst på maskinen

DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN

Når tekst kreves, skriver du inn tegnene på maskinen. Tegnene som er tilgjengelige kan variere avhengig av operasjonen du utfører.

• Hold nede eller trykk flere ganger på image eller image for å velge et tegn fra denne listen:

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ(space)!"#$%&'()*+,-./:;<=>?@[\]^_‘{|}~

• Trykk på OK når tegnet eller symbolet du ønsker vises, og trykk deretter på neste tegn.
  • Trykk på Clear (Slett) for å slette tegn som er angitt feil.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

Når tekst kreves, skriver du inn tegnene på maskinen. Tegnene som er tilgjengelige kan variere avhengig av operasjonen du utfører.

Knappene 0, # og * brukes for spesialtegn.

(For kyrilliske bokstaver) Knappene # og * brukes for spesialtegn.

• Trykk på den aktuelle knappen på talltastaturet det antall ganger som vises i denne referansetabellen for å få tilgang til tegnet du ønsker.

Trykk på knapp

Én gang

To ganger

Tre ganger

Fire ganger

Fem ganger

Seks ganger

Syv ganger

Åtte ganger

Ni ganger

1

@

.

/

1

@

.

/

1

@

2

a

b

c

A

B

C

2

a

b

3

d

e

f

D

E

F

3

d

e

4

g

h

i

G

H

I

4

g

h

5

j

k

l

J

K

L

5

j

k

6

m

n

o

M

N

O

6

m

n

7

p

q

r

s

P

Q

R

S

7

8

t

u

v

T

U

V

8

t

u

9

w

x

y

z

W

X

Y

Z

9

(For kyrilliske bokstaver)

Trykk på knapp

En gang

To ganger

Tre ganger

Fire ganger

Fem ganger

Seks ganger

Syv ganger

Åtte ganger

Ni ganger

Ti ganger

Elleve ganger

Tolv ganger

Tretten ganger

2

A

B

C

a

b

c

А

Б

В

Г

2

A

B

3

D

E

F

d

e

f

Д

Е

Ё

Ж

3

D

E

4

G

H

I

g

h

i

З

И

Й

К

4

G

H

5

J

K

L

j

k

l

Л

М

Н

О

5

J

K

6

M

N

O

m

n

o

П

Р

С

Т

6

M

N

7

P

Q

R

S

p

q

r

s

У

Ф

Х

Ц

7

8

T

U

V

t

u

v

Ч

Ш

Щ

Ъ

Ы

8

T

9

W

X

Y

Z

w

x

y

z

Ь

Э

Ю

Я

9

• Sette inn mellomrom

For å sette inn et mellomrom i et faksnummer, trykker du én gang på image mellom tallene. For å sette inn et mellomrom i et navn, trykker du to ganger på image mellom tegn.

• Gjøre korrigeringer

Hvis du har angitt et tegn feil og vil endre det, trykker du på image eller image for å flytte markøren til feil tegn, og deretter trykker du på Clear (Slett).

• Gjenta bokstaver

For å angi en bokstav på samme knapp som den forrige bokstaven, trykk på image for å flytte markøren til høyre før du trykker på samme knapp igjen.

• Spesialsymboler og tegn

Trykk på *, # eller 0 og deretter image eller image for å flytte markøren til symbolet eller tegnet du ønsker. Trykk på OK for å velge det. Symbolene og tegnene som er tilgjengelige på knappene på talltastaturet vises i tabellen.

Trykk på *

(mellomrom) ! " # $ % & ’ ( ) * + , - . / €

Trykk på #

: ; < = > ? @ [ ] ^ _ \ ~ ‘ | { }

Trykk på 0 (Ikke tilgjengelig for kyrilliske bokstaver)

Ä Ë Ö Ü Æ Ø Å Ñ 0

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

• Hvis du må skrive inn tekst på maskinen, vises et tastatur på LCD-skjermen.
  • Tegnene som er tilgjengelige kan variere avhengig av landet ditt.
  • Tastaturoppsettet kan variere avhengig av operasjonen du utfører.
image
  • Trykk på image for å bytte mellom bokstaver, tall og spesialtegn.
  • Trykk på image for å veksle mellom små og store bokstaver.
  • Trykk på image eller image for å flytte markøren til venstre eller høyre.
  • Sette inn mellomrom
  • Trykk på [Område] for å legge inn et mellomrom.
  • Gjøre korrigeringer
  • Hvis du har angitt et tegn feil og vil endre det, trykker du på image eller image for å flytte markøren til feil tegn, og trykker på image. Angi det korrekte tegnet.
  • For å sette inn et tegn, trykk på image eller image for å flytte markøren til riktig sted, og skriv deretter inn tegnet.
  • Trykk på image for hvert tegn du vil slette, eller trykk og hold image for å slette alle tegnene.