Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Oversikt over kontrollpanelet

Oversikt over kontrollpanelet

Kontrollpanelet kan variere avhengig av modellen.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

image

1. Display (LCD)

Viser meldinger som hjelper deg med å konfigurere og bruke maskinen.

Hvis maskinen er i faksmodus, viser LCD-skjermen:
    image

a. Dato og klokkeslett

b. Mottaksmodus

Når du trykker på Copy (Kopi), viser LCD-skjermen:
    image

c. Type kopi

d. Antall kopier

e. Kvalitet

f. Kontrast

g. Kopiforhold

2. Menyknapper
    Clear (Slett)

Trykk for å slette angitte data eller avbryte gjeldende innstilling.

Menu (Meny)

Trykk for å få tilgang til menyen der du programmerer maskinens innstillinger.

OK

Trykk for å lagre maskinens innstillinger.

image eller image

Trykk for å bla bakover eller framover gjennom menyvalgene.

image eller image
    • Trykk for å bla opp eller ned i menyer og alternativer.
    • Trykk for å endre oppløsningen i faksmodus.
    image

Trykk på image for tilgang til hurtigvalgnumre.

Options (Alternativer)

Trykk for å gå til midlertidige innstillinger for faks, skanning eller kopiering.

3. Talltastatur
    • Bruk for å ringe faks- og telefonnumre.
    • Bruk som et tastatur for å angi tekst eller tegn.
  4. Modusknapper
    Fax (Faks)

Trykk for å bytte maskinen til Faks-modus.

Copy (Kopi)

Trykk for å bytte maskinen til Kopiering-modus.

Scan (Skann)

Trykk for å bytte maskinen til skannemodus.

image

1. Funksjonsknapper
    Redial/Pause (Rep/Pause)

Trykk for å slå det siste nummeret du ringte. Denne knappen setter også inn en pause under programmering av kortnumre eller når et nummer slås manuelt.

Tel/R

Trykk på Tel/R for å ha en telefonsamtale etter å ha løftet det eksterne røret under F/T raskt dobbelt ringesignal.

Når maskinen er tilkoblet en hussentral, brukes denne knappen til å få ekstern linje, ringe opp sentralbordet igjen eller overføre en samtale til en annen intern linje.

Wi-Fi (for trådløse modeller)

Trykk på og hold inne Wi-Fi-knappen og start installasjonsprogrammet for trådløs tilkobling på datamaskinen. Følg skjerminstruksjonene for å konfigurere en trådløs tilkobling mellom maskinen og nettverket.

Når Wi-Fi-lyset er tent, er maskinen koblet til et trådløst tilgangspunkt. Når Wi-Fi-lyset blinker, er den trådløse tilkoblingen nede eller maskinen holder på med å koble til et trådløst tilgangspunkt.

Resolution (Oppløsning) (kun for enkelte modeller)

Trykk for å endre faksoppløsningen.

2 in 1 (ID) Copy (2 i 1 ID/kopi)

Trykk for å kopiere begge sider av et ID-kort på én enkel side.

2-sided

Trykk for å kopiere på begge sider av en ark.

Shortcut (Snarvei)-knapp

Lagre og ring tilbake opptil ti faks- og telefonnumre.

Du får tilgang til faks- og telefonnumre lagret som snarveier, ved å holde nede Shortcut (Snarvei)-knappen og deretter trykke på snarveinummeret du har tilordnet faks- eller telefonnummeret, på talltastaturet.

2. image Strøm på/av
    • Slå på maskinen ved å trykke på image.

• Slå av maskinen ved å trykke på og holde inne image. LCD-skjermen viser [Avslutter] og forblir på i et par sekunder før den slår seg av. Hvis du har en ekstern telefon eller telefonsvarer tilkoblet, er den alltid tilgjengelig.

3. Stop/Exit (Stopp/Avslutt)
    • Trykk for å stoppe en handling.
    • Trykk for å gå ut av en meny.
  4. Start
    • Trykk for å starte sending av fakser.
    • Trykk for å starte kopieringen.
    • Trykk for å starte skanning av dokumenter.

DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN

image

1. Display (LCD)

Viser meldinger som hjelper deg med å konfigurere og bruke maskinen.

Hvis maskinen er i Driftsklar- eller Kopiering-modus, viser LCD-skjermen:
    image

a. Type kopi

b. Antall kopier

c. Kvalitet

d. Kontrast

e. Kopiforhold

2. Menyknapper
    Menu (Meny)

Trykk for å få tilgang til menyen der du programmerer maskinens innstillinger.

Clear (Slett)

• Trykk for å slette angitt data.
    • Trykk for å avbryte gjeldende innstilling.

OK

Trykk for å lagre maskinens innstillinger.

image eller image

Trykk for å bla opp eller ned i menyer og alternativer.

3. Funksjonsknapper
    Copy/Scan Options (Kopi/Skann Alternativer)

Trykk for å gå til midlertidige innstillinger for skanning eller kopiering.

Wi-Fi (for trådløse modeller)

Trykk på og hold inne Wi-Fi-knappen og start installasjonsprogrammet for trådløs tilkobling på datamaskinen. Følg skjerminstruksjonene for å konfigurere en trådløs tilkobling mellom maskinen og nettverket.

Når Wi-Fi-lyset er tent, er maskinen koblet til et trådløst tilgangspunkt. Når Wi-Fi-lyset blinker, er den trådløse tilkoblingen nede eller maskinen holder på med å koble til et trådløst tilgangspunkt.

Scan (Skann)

Trykk for å bytte maskinen til skannemodus.

2 in 1 (ID) Copy (2 i 1 ID/kopi)

Trykk for å kopiere begge sider av et ID-kort på én enkel side.

2-sided (kun for enkelte modeller)

Trykk for å kopiere på begge sider av en ark.

image

1. Stop/Exit (Stopp/Avslutt)
    • Trykk for å stoppe en handling.
    • Trykk for å gå ut av en meny.
  2. Start
    • Trykk for å starte kopieringen.
    • Trykk for å starte skanning av dokumenter.
  3. image Strøm på/av
    • Slå på maskinen ved å trykke på image.

• Slå av maskinen ved å trykke på og holde inne image. LCD-skjermen viser [Avslutter] og forblir på i et par sekunder før den slår seg av.

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

image
  1. LCD-pekeskjerm (Liquid Crystal Display)
    Få tilgang til menyer og alternativer ved å trykke på dem på berøringsskjermen.
  2. Berøringspanel
    image (Tilbake)
    Trykk for å gå tilbake til forrige meny.
    image (Hjem)
    Trykk for å gå tilbake til Hjem-skjermen.
    image (Avbryt)
    Trykk for å avbryte en operasjon.
  3. LED-indikator for strøm

LED-indikatoren lyser, avhengig av maskinens strømstatus.

4. image Slå på/av
    • Slå på maskinen ved å trykke på image.
    • Slå av maskinen ved å trykke på og holde nede image. LCD-pekeskjermen viser [Avslutter] og forblir på i et par sekunder før den slås av. Hvis du har en ekstern telefon eller telefonsvarer, er den alltid tilgjengelig.
  5. Nærfeltskommunikasjon (NFC)(MFC-L2922DW/MFC-L2980DW)
    Hvis aktuelt kan du bruke kortgodkjenning ved å legge IC-kortet (Integrated Circuit Card) på NFC-symbolet på maskinen.