Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Før bruk av maskinen

Før bruk av maskinen

Bekreft følgende før du forsøker å utføre en utskriftsoperasjon:

• Kontroller at du har installert riktig programvare og drivere for maskinen.
  • For USB- eller nettverkskabelbrukere: Kontroller at grensesnittkabelen er fysisk sikker.

Brannmur (Windows)

Dersom datamaskinen er beskyttet av en brannmur og du ikke kan utføre nettverksutskrift, nettverksskanning eller PC-FAX, kan det være nødvendig å konfigurere brannmurinnstillingene. Hvis du bruker Windows-brannmuren og du installerte driverne ved å følge trinnene i installasjonsprogrammet, er de nødvendige brannmurinnstillingene allerede stilt inn. Hvis du benytter et annet personlig brannmurprogram, se brukerhåndboken til programvaren eller kontakt programvareprodusenten.