Groepsverzending annuleren

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Tijdens het groepsverzenden kunt u de fax die nu wordt verzonden of de hele groepsverzendingstaak annuleren.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Fax] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Rest. jobs] weer te geven en druk vervolgens op OK.
    De LCD geeft het groepsverzendennummer weer gevolgd door het faxnummer dat wordt gebeld (bijvoorbeeld [#001123456789]) en het groepsverzendennummer (bijvoorbeeld [Broadcast#001]).
  4. Druk op image of image om het faxnummer dat wordt gebeld of het groepsverzendennummer weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op de in de volgende tabel getoonde optie om te annuleren of het annuleringsproces te verlaten.
    Optie
    Beschrijving
    image

Het apparaat annuleert de fax die nu wordt verzonden.

image

Het apparaat verlaat het annuleringsproces zonder te annuleren.

6. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op image.
  2. Voer een van de volgende stappen uit:
    • Om het hele groepsverzenden te annuleren, drukt u op [Volledige zending]. Druk op [Ja] om te bevestigen of druk op [Nee] om te verlaten zonder de groepsverzending te annuleren.
    • Om de huidige taak te annuleren, drukt u op de naam of het nummer dat op de LCD wordt geannuleerd. Druk op [Ja] om te bevestigen of druk op [Nee] om te verlaten zonder het verzenden van de fax te annuleren.
    • Om te verlaten zonder te annuleren, drukt u op image.