Het Kiezen van een foutief nummer voorkomen (Kiesbeperking)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Deze functie voorkomt dat gebruikers per ongeluk een fax verzenden of oproep doen naar een foutief nummer. U kunt het apparaat instellen op beperkt kiezen bij gebruik van de kiestoetsen, het adresboek en snelkoppelingen.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Fax] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Kiezen beperken] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om uw verkozen optie weer te geven en druk vervolgens op OK.
    • [Cijfertoetsen]
    • [Snelkopp.]
    • [Snelkies]
  5. Druk op image of image om een van de volgende opties te selecteren en druk vervolgens op OK.
    Optie
    Beschrijving
    # tweemaal invoeren

Het apparaat vraagt u om het nummer opnieuw in te geven. Als u hetzelfde nummer opnieuw correct hebt ingegeven, begint het apparaat met kiezen. Als u het foutieve nummer opnieuw invoert, geeft de LCD een foutmelding weer.

Aan

Het apparaat beperkt alle faxen en uitgaande oproepen voor die kiesmethode.

Uit

Het apparaat legt de kiesmethode geen beperkingen op.

• De instelling [# tweemaal invoeren] werkt niet als u een extern toestel gebruikt voordat u het nummer invoert. U wordt niet gevraagd om het nummer nogmaals in te voeren.
    • Als u [Aan] of [# tweemaal invoeren] kiest, kunt u de functie Groepsverzenden niet gebruiken.
  6. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Kiesbeperking].
  2. Druk op een van de volgende opties:
    • [Cijfertoetsen]
    • [Adresboek]
      image
      Als u nummers van het adresboek combineert bij het kiezen, dan wordt het adres herkend als invoer via het toetsenbord en wordt het niet beperkt.
    • [Snelk.]
  3. Druk op een van de volgende opties:
    Optie
    Beschrijving
    # tweemaal invoeren

Het apparaat vraagt u om het nummer opnieuw in te geven. Als u hetzelfde nummer opnieuw correct hebt ingegeven, begint het apparaat met kiezen. Als u het foutieve nummer opnieuw invoert, geeft de LCD een foutmelding weer.

Aan

Het apparaat beperkt alle faxen en uitgaande oproepen voor die kiesmethode.

Uit

Het apparaat legt de kiesmethode geen beperkingen op.

image
    • De instelling [# tweemaal invoeren] werkt niet als u een externe toestel gebruikt voordat u het nummer invoert. U wordt niet gevraagd om het nummer opnieuw in te voeren.
    • Als u [Aan] of [# tweemaal invoeren] koos, kunt u de functie Groepsverzenden niet gebruiken.
  4. Druk op image.