Meer informatie over faxen ontvangen in Continumodus

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Het apparaat kan ontvangen faxen in het geheugen bewaren als u Continumodus kiest wanneer de LCD Toner vervangen weergeeft.

Wanneer ontvangen faxen in Continumodus worden afgedrukt, vraagt de LCD of de afdrukkwaliteit van de fax OK is.

Als de kwaliteit niet goed is, kies dan Nee. Het apparaat houdt de faxen in het geheugen zodat u deze opnieuw kunt afdrukken nadat uw de tonercartridge hebt vervangen. Als de afdrukkwaliteit goed is, kies dan Ja. De LCD vraagt u of u de afgedrukte faxen uit het geheugen wilt wissen.

Als u ervoor koos om ze niet te wissen, wordt u dit opnieuw gevraagd nadat u de tonercartridge door een nieuwe hebt vervangen.

image
  • (MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW)

Het apparaat kan tot 400 faxen in het geheugen bewaren.

• (MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

Het apparaat kan tot 500 faxen in het geheugen bewaren.

• (MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW)

Als u de stroomschakelaar uitschakelt, gaan de faxen in het geheugen verloren.

• Het apparaat houdt de faxen in Continumodus in het geheugen, zelfs als u de instelling Continu naar Stoppen wijzigt.
  • Als u een nieuwe tonercartridge installeert wanneer de LCD Toner beëindigd weergeeft, vraagt het apparaat u of u de bewaarde faxen wilt afdrukken. Kies Afdrukken om bewaarden faxen af te drukken.

Tonereinde in Continumodus

Wanneer de LCD Toner beëindigd weergeeft, stopt het apparaat met afdrukken. Als het geheugen vol is en u faxen wilt blijven ontvangen, moet u een nieuwe tonercartridge plaatsen.