Overførsel af faxer til computeren

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Kontroller, at software og drivere er installeret på computeren.
  2. Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis det ikke allerede markeret). Klik på PC-FAX i venstre navigationslinje, og klik derefter på Modtag.
    Vinduet PC-FAX Receive (PC-Fax Modtag) vises.
  3. Sørg for, at du har indstillet [PC fax modtag] på maskinen.
    Hvis faxerne er i maskinens hukommelse, når du konfigurerer PC-Fax-modtagelse, viser displayet [Send fax til PC?].
  4. Gør et af følgende:
    • For at overføre alle faxmeddelelser fra din computer, skal du trykke på image eller image for at vælge [Ja], og derefter trykke på OK.
    • Tryk på for at afslutte og lade faxmeddelelserne forblive i hukommelsen, skal du vælge image eller image for at vælge [Nej], og derefter trykke på OK.
  5. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Kontroller, at software og drivere er installeret på computeren.
  2. Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis det ikke allerede markeret). Klik på PC-FAX i venstre navigationslinje, og klik derefter på Modtag.
    Vinduet PC-FAX Receive (PC-Fax Modtag) vises.
  3. Sørg for, at du har indstillet [PC fax modtag] på maskinen.
    Hvis faxerne er i maskinens hukommelse, når du konfigurerer PC-Fax-modtagelse, viser displayet [Send fax til PC?].
  4. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Ja] for at overføre alle faxer til computeren.
    • Tryk på [Nej] for at afslutte og forlade faxerne i hukommelsen.
  5. Tryk på image.