Hjem > Præsentation af maskinen > Oversigt over betjeningspanelet

Oversigt over betjeningspanelet

Betjeningspanelet varierer, afhængigt af modellen.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

image

1. Display (LCD)

Viser meddelelser for at hjælpe dig med at opsætte og bruge maskinen.

Hvis maskinen er indstillet til faxtilstand, vises følgende på displayet:
    image

a. Dato og klokkeslæt

b. Modtagetilstand

Når du trykker på COPY (Kopi), viser displayet:
    image

c. Type of copy (Kopitype)

d. Number of copies (Antal kopier)

e. Quality (Kvalitet)

f. Contrast (Kontrast)

g. Copy ratio (Kopiforhold)

2. Menuknapper
    Clear (Slet)

Tryk på denne knap for at slette indtastede data eller annullere den aktuelle indstilling.

Menu

Tryk for at få adgang til menuen til programmering af maskinens indstillinger.

OK

Tryk for at gemme maskinens indstillinger.

image eller image

Tryk for at rulle frem og tilbage i menupunkterne.

image eller image
    • Tryk for at rulle op eller ned i menuer og indstillinger.
    • Tryk for at ændre opløsningen i faxfunktion.
    image

Tryk på image for at få adgang til hurtigopkaldsnumre.

Options (Valg)

Tryk på denne knap for at få adgang til midlertidige indstillinger for fax, scanning eller kopiering.

3. Opkaldstastatur
    • Bruges til at kalde op til fax- og telefonnumre.
    • Brug et tastatur til at indtaste tekst eller tegn.
  4. Funktionsknapper
    FAX

Tryk på denne knap for at indstille maskinen til faxfunktion.

COPY (Kopi)

Tryk på denne knap for at indstille maskinen til kopifunktion.

SCAN

Tryk på denne knap for at indstille maskinen til scannefunktion.

image

1. Funktionsknapper
    Redial/Pause (Genopk./Pause)

Tryk på denne knap for at ringe op til det sidst opkaldte nummer. Knappen indsætter en pause ved programmering af hurtigopkaldsnumre, eller når der foretages et manuelt opkald.

Tel/R

Tryk på Tel/R for at føre en telefonsamtale, efter det eksterne telefonrør er løftet under F/T hurtig dobbeltringning.

Ved tilslutning til et PBX-system kan du bruge denne knap til at få adgang til en ekstern linje, foretage genopkald til en operatør eller viderestille et opkald til et andet lokalnummer.

Wi-Fi (for trådløse modeller)

Tryk og hold nede på Wi-Fi-knappen, og start det trådløse installationsprogram på din computer. Følg vejledningen på skærmen for at oprette en trådløs forbindelse mellem maskinen og netværket.

Når lampen Wi-Fi er tændt, har Brother-maskinen oprettet forbindelse til et trådløst accesspoint. Når Wi-Fi-lampen blinker, er den trådløse forbindelse nede, eller maskinen er ved at oprette forbindelse til et trådløst accesspoint.

Resolution (Opløsning) (kun bestemte modeller)

Tryk for at ændre faxopløsningen.

2 in 1 (ID) Copy (2 i 1(id) Kopi)

Tryk for at kopiere begge sider af et id-kort til en enkelt side.

2-sided

Tryk på denne knap for at kopiere på begge sider af papiret.

Shortcut (Genvej)-knap

Gem og foretag genopkald til op til ti fax- og telefonnumre.

For at få adgang til gemte genvejsfax- og telefonnumre skal du holde nede på Shortcut (Genvej)-knappen, og tryk derefter på det genvejsnummer, du har tildelt fax- eller telefonnummeret, ved hjælp af opkaldstastaturet.

2. image Tænd/sluk
    • Tænd maskinen ved at trykke på image.

• Sluk maskinen ved at holde image inde. Displayet viser [Lukker ned] og forbliver tændt i et par sekunder, før det selv slukker. Hvis du har tilsluttet en ekstern telefon eller TAD, er den altid tilgængelig.

3. Stop/Exit
    • Tryk for at stoppe en handling.
    • Tryk for at afslutte en menu.
  4. Start
    • Tryk for at starte afsendelse af faxer.
    • Tryk for at starte kopieringen.
    • Tryk for at starte scanningen af dokumenter.

DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN

image

1. Display (LCD)

Viser meddelelser for at hjælpe dig med at opsætte og bruge maskinen.

Hvis maskinen er i Klar-tilstand eller Kopifunktion, viser displayet:
    image

a. Type of copy (Kopitype)

b. Number of copies (Antal kopier)

c. Quality (Kvalitet)

d. Contrast (Kontrast)

e. Copy ratio (Kopiforhold)

2. Menuknapper
    Menu

Tryk for at få adgang til menuen til programmering af maskinens indstillinger.

Clear (Slet)

• Tryk for at slette indtastede data.
    • Tryk for at annullere den aktuelle indstilling.

OK

Tryk for at gemme maskinens indstillinger.

image eller image

Tryk for at rulle op eller ned i menuer og indstillinger.

3. Funktionsknapper
    Copy/Scan Options (Kopi/Scan Valg)

Tryk på denne knap for at få adgang til midlertidige indstillinger for scanning eller kopiering.

Wi-Fi (for trådløse modeller)

Tryk og hold nede på Wi-Fi-knappen, og start det trådløse installationsprogram på din computer. Følg vejledningen på skærmen for at oprette en trådløs forbindelse mellem maskinen og netværket.

Når lampen Wi-Fi er tændt, har Brother-maskinen oprettet forbindelse til et trådløst accesspoint. Når Wi-Fi-lampen blinker, er den trådløse forbindelse nede, eller maskinen er ved at oprette forbindelse til et trådløst accesspoint.

Scan

Tryk på denne knap for at indstille maskinen til scannefunktion.

2 in 1 (ID) Copy (2 i 1(id) Kopi)

Tryk for at kopiere begge sider af et id-kort til en enkelt side.

2-sided (kun bestemte modeller)

Tryk på denne knap for at kopiere på begge sider af papiret.

image

1. Stop/Exit
    • Tryk for at stoppe en handling.
    • Tryk for at afslutte en menu.
  2. Start
    • Tryk for at starte kopieringen.
    • Tryk for at starte scanningen af dokumenter.
  3. image Tænd/sluk
    • Tænd maskinen ved at trykke på image.

• Sluk maskinen ved at holde image inde. Displayet viser [Lukker ned] og forbliver tændt i et par sekunder, før det selv slukker.

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

image
  1. Touchskærm (LCD)
    Åbn menuer og indstillinger ved at trykke på dem på denne touchskærm.
  2. Touchpanel
    image (Bagside)
    Tryk for at gå tilbage til den forrige menu.
    image (Start)
    Tryk på denne knap for at vende tilbage til startskærmen.
    image (Annuller)
    Tryk for at annullere en handling.
  3. Lampe i tænd/sluk-knap

Lampen lyser afhængigt af maskinens tænd/sluk-status.

4. image Tænd/sluk
    • Tænd maskinen ved at trykke på image.
    • Sluk maskinen ved trykke og holde image. Touchskærmens display viser [Lukker ned] og forbliver tændt i et par sekunder, før den slukkes. Hvis du har tilsluttet en ekstern telefon eller TAD, er den altid tilgængelig.
  5. Near Field Communication (NFC) (MFC-L2922DW/MFC-L2980DW)
    Brug om muligt kortgodkendelse ved at holde dit integrerede kredsløbskort (IC-kort) mod NFC-symbolet på maskinen.