Hjem > Præsentation af maskinen > Oversigt over touchscreen-display

Oversigt over touchscreen-display

Relaterede modeller:DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Når der vises en startskærm, skal du trykke på image eller image for at åbne de andre startskærme.

Startskærmen viser maskinens status, når maskinen ikke er i brug. Når den vises, er maskinen parat til næste kommando.

De tilgængelige funktioner varierer, afhængigt af modellen.

image
  1. Dato og klokkeslæt

Viser dato og klokkeslæt, der er indstillet på maskinen.

2. Tilstande
    • image [Fax]

Tryk for at få adgang til faxtilstanden.

• image [Kopier]

Tryk for at få adgang til kopitilstanden.

• image [Scan]

Tryk for at få adgang til scanningstilstanden.

• image [Sikker Udskriv]

Tryk på denne knap for at få adgang til indstillingen Sikker udskrivning.

• image [Web]

Tryk for at oprette forbindelse fra Brother-maskinen til en internettjeneste.

• image [Apps]

Tryk for at oprette forbindelse fra Brother-maskinen til tjenesten Brother Apps.

• image [2-i-1 ID-kopi]

Tryk for at få adgang til 2-i-1 (ID)-kopiering.

3. image Toner

Viser tonerens resterende levetid. Tryk for at få adgang til menuen Toner.

4. image [Indstill.]

Tryk for at få adgang til menuen Indstillinger.

Hvis indstillingslåsen er slået til, vil et låse image ikon vises på LCD-skærmen. Du skal låse maskinen op for at bruge indstillinger.

5. image

(Trådløs status for trådløse modeller)

Tryk for at konfigurere trådløse indstillinger.

Hvis du bruger en trådløs forbindelse, vises den aktuelle trådløse signalstyrke af en indikator med fire niveauer på hver startskærm.

image
    image

Trådløst LAN deaktiveret

6. image [Genveje]

Tryk på denne knap for at oprette genveje til ofte brugte handlinger, f.eks. afsendelse af en faxmeddelelse, kopiering, scanning og brug af Web Connect.

image
    • Der er tre tilgængelige genvejsfaner med seks genveje på hver genvejsfane. Der er i alt 18 tilgængelige genveje.
Lagrede faxer
image

Antallet af modtagne faxer i hukommelsen vises øverst på skærmen.

Tryk på image, og tryk derefter på [Ja] for at udskrive faxerne.

Advarselsikon
image

Advarselsikonet image vises, når der er en fejl- eller vedligeholdelsesmeddelelse. Tryk på meddelelsesområdet for at se den, og tryk derefter på image for at vende tilbage til Klar-tilstand.

BEMÆRK
  • Dette produkt bruger en skrifttype fra ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD.