Hjem > Fejlfinding > Nulstilling af maskinen

Nulstilling af maskinen

DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN/MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Grundindst.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Nulstil], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge den nulstillingstype, du vil udføre, og tryk derefter på OK.
    image
    Underopdelte nulstillingsfunktioner er ikke tilgængelig for visse modeller.
  5. Tryk på indstillingerne i tabellen for at nulstille maskinen eller afslutte processen.
    Indstilling
    Beskrivelse
    image

Nulstil maskinen.

image

Maskinen afslutter og annullerer nulstillingsmenuen.

Displayet viser [Genstarte?].
  6. Tryk på indstillingene i tabellen for at genstarte maskinen eller afslutte processen.
    Indstilling
    Beskrivelse
    image

Genstart maskinen. Maskinen påbegynder nulstilling.

image

Maskinen slukker uden genstart.

image
    Hvis du slukker uden at genstarte, nulstilles maskinen ikke, og indstillingerne forbliver uændrede.

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Grundindst.]>[Nulstil].
  2. Tryk på image eller image for at vise typen af nulstillingsfunktioner, og tryk derefter på den nulstillingsfunktion, du vil bruge.
    Displayet viser [Maskinen vil genstarte efter nulstilling. Tryk på [OK] i 2 sekunder for at bekræfte.].
  3. Tryk på indstillingene i tabellen for at genstarte maskinen eller afslutte processen.
    Indstilling
    Beskrivelse
    Tryk på OK i to sekunder

Genstart maskinen. Maskinen påbegynder nulstilling.

Annuller

Maskinen slukker uden genstart.

image
    Hvis du slukker uden at genstarte, nulstilles maskinen ikke, og indstillingerne forbliver uændrede.
  4. Tryk på image.
    image
    Du kan også nulstille netværksindstillingerne ved at trykke på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Netværk]>[Netværksnulst.].