Hjem > Fejlfinding > Opdater din maskines firmware

Opdater din maskines firmware

For at holde maskinen opdateret, skal du kontrollere support.brother.com/downloads periodisk for den seneste firmware. Uden den nyeste firmware, kan nogle af maskinens funktioner være utilgængelige.

Du kan også opdatere firmwaren direkte fra din maskine ved at følge disse trin: (DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Maskin-info].
  2. Tryk på [Firmwareopdatering].
  3. Tryk på image.