Hem > Kopiering > Kopiera med Brother Mobile Connect > Kopieringsinställningar

Kopieringsinställningar

Du kan konfigurera kopieringsinställningarna på skärmen Kopiera.
Alternativ Beskrivning
Färg/Mono Färg Gör kopior i full färg.
Mono Gör kopior i svartvitt.
kopior Ange antal kopior (1–99).

Kvalitet

Välj kopieringsupplösning för typen av dokument.

Mediatyp

Välj en papperstyp.

Om du använder specialpapper vid kopieringen ska du ställa in maskinen på rätt papperstyp för att få bästa möjliga utskriftskvalitet.

Pappersformat

Välj ett pappersformat.

När du kopierar till något annat papper än A4-format måste du ändra inställningarna för pappersformat.

Täthet

Öka densiteten för att göra texten mörkare.

Minska densiteten för att göra texten ljusare.

Sidlayout

Göra N på 1-, 2 på 1 ID- eller affischkopior.

4 i1

4 i1

Affisch

Affisch

Förstora/Förminska

Välj ett alternativ för att förstora eller förminska storleken på sidorna i dokumentet.

Ta bort bakgrundsfärg

Tar bort dokumentets bakgrundsfärg på kopior. Det vita blir tydligare. På detta sätt sparar du bläck och gör det lättare att läsa vissa kopior.