Hem > Kopiering > Kopiera med Brother Mobile Connect > Göra sidlayoutkopior (N på 1 eller Affisch)

Göra sidlayoutkopior (N på 1 eller Affisch)

Kopieringsfunktionen N på 1 sparar papper genom att kopiera två eller fyra sidor av ditt dokument på en sida av kopian. Funktionen Affisch delar ditt dokument i delar och förstorar sedan delarna så att du kan sätta ihop dem till en affisch.
image
image
  • Kontrollera att pappersformatet är inställt på A4 eller Letter.
  • Du kan endast göra en affischkopia åt gången.
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Starta Brother Mobile Connect på din mobila enhet.
  3. Tryck på Kopiera.
  4. Välj det alternativ för Sidlayout som du vill ha.
    Alternativ
    Beskrivning
    Normal
    2-på-1 (stående)
    image
    2-på-1 (liggande)
    image
    2-på-1 ID lodrätt
    image
    2-på-1 ID vågrätt
    image
    4-på-1 (stående)
    image
    4-på-1 (liggande)
    image
    Affisch (3x3)
    image
  5. Tryck på Kopiera.
  6. Gör följande för att göra en N på 1-kopia:
    1. Placera nästa sida på kopieringsglaset och tryck sedan på Fortsätt för att skanna sidan.
    2. När alla sidor har skannats klickar du på Stäng.
image
Du kan även använda Brother iPrint&Scan-programmet för kopiering.