Hem > Kopiering > Kopiera ett dokument

Kopiera ett dokument

1. Se till så att du fyllt på rätt pappersformat i pappersfacket.
  2. Ladda ditt dokument.
  3. Tryck på MONO COPY eller COLOUR COPY.
    image
    • Om du vill kopiera med bästa kvalitet håller du MONO COPY eller COLOUR COPY intryckt i två sekunder.
    • För att ta flera kopior trycker du på MONO COPY eller COLOUR COPY så många gånger som du vill göra kopior.
    • För att göra flera kopior med bästa kvalitet:
      1. Håll MONO COPY eller COLOUR COPY intryckt i två sekunder för att göra den första kopian.
      2. Tryck en gång på MONO COPY eller COLOUR COPY för varje ytterligare kopia.
    • För att avbryta kopieringen trycker du på image(STOP).