Hjem > Kopi > Kopier dokumenter

Kopier dokumenter

1. Sørg for at du har matet inn riktig papirstørrelse i papirmagasinet.
  2. Legg i dokumentet ditt.
  3. Trykk på MONO COPY eller COLOUR COPY.
    image
    • Hvis du vil kopiere med best kvalitet, trykker og holder du nede MONO COPY eller COLOUR COPY i to sekunder.
    • Vil du ta flere kopier, trykker du på MONO COPY eller COLOUR COPY så mange ganger som du vil lage kopier.
    • Slik lager du flere kopier med best kvalitet:
      1. Trykk og hold nede MONO COPY eller COLOUR COPY i to sekunder for å lage den første kopien.
      2. Trykk én gang på MONO COPY eller COLOUR COPY for hver ekstra kopi.
    • Stopp kopieringen ved å trykke på image(STOP).