Hjem > Kopi > Kopiere med Brother Mobile Connect > Kopieringsinnstillinger

Kopieringsinnstillinger

Du kan konfigurere kopieringsinnstillingene på skjermbildet Kopier.
Alternativ Beskrivelse
Farge/Mono Farge Tar kopier i full farge.
Mono Tar kopier i sort/hvitt.
kopier Angi antall kopier (1–99).

Kvalitet

Velg kopieringsoppløsning for dokumenttypen.

Mediatype

Velg papirtype.

Hvis du kopierer til spesialpapir, får du best utskriftskvalitet ved å stille inn maskinen på den typen papir du bruker.

Papirstørrelse

Velg papirstørrelse.

Når du kopierer på annet papir enn A4-størrelse, må du endre innstillingen for papirstørrelse.

Tetthet

Øk tettheten for å gjøre teksten mørkere.

Reduser tettheten for å gjøre teksten lysere.

Sideoppsett

Lag N i 1-, 2 i 1-ID- eller plakatkopier.

4 i 1

4 i 1

Plakat

Plakat

Forstørr/Reduser

Velg et alternativ hvis du vil forstørre eller forminske størrelsen på sidene i dokumentet.

Fjerne bakgrunnsfarge

Fjerner dokumentets bakgrunnsfarge i kopier. Det hvite blir tydeligere. Dette sparer noe blekk og kan gjøre visse kopier enklere å lese.