Hjem > Papirhåndtering > Legg i papir > Papirinnstillinger > Endre papirstørrelse og papirtype

Endre papirstørrelse og papirtype

Du kan velge størrelsen A4 med vanlig papir, størrelsen 10 x 15 cm med annet glanset papir, eller en egendefinert papirstørrelse ved å trykke på image(Papir).

• Når størrelsen A4 med vanlig papir velges, lyser A4, LED.
  • Når størrelsen 10 x 15 cm med annet glanset papir velges, lyser 10 x 15 cm, LED.
  • Når egendefinert papirstørrelse velges, lyser både A4, LED og 10 x 15 cm, LED.