Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Het WLAN-rapport afdrukken

Het WLAN-rapport afdrukken

Het WLAN-rapport geeft de draadloze status van uw apparaat weer. Als de draadloze verbinding niet is gelukt, controleert u de foutcode op het afgedrukte rapport.
  1. Druk tegelijk op image(Wi-Fi) en image(STOP).
    Het Aan-uitlampje, Waarschuwingslampje en Inktlampje lichten één seconde op en vervolgens begint het Wi-Fi-lampje te knipperen.
  2. Druk op image(Wi-Fi).
    Het WLAN-rapport wordt afgedrukt door uw Brother-apparaat.