Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Schakel het draadloze LAN in of uit.

Schakel het draadloze LAN in of uit.

1. Druk tegelijk op image(Wi-Fi) en image(STOP).
    Het Aan-uitlampje, Waarschuwingslampje en Inktlampje lichten één seconde op en vervolgens begint het Wi-Fi-lampje te knipperen.
  2. Druk op MONO COPY (MONO KOPIE) om Wi-Fi in te schakelen.
    • Wanneer Wi-Fi ingeschakeld is, knippert de Aan-uitlampje eenmaal en vervolgens zijn de Aan-uitlampje en Wi-Fi-lampje aan.
    • Wanneer Wi-Fi ingeschakeld is, knippert de Aan-uitlampje tweemaal en vervolgens is de Aan-uitlampje aan.