Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Rengøring af Brother-maskinen > Rengøring af printerhovedet ved hjælp af webbaseret administration

Rengøring af printerhovedet ved hjælp af webbaseret administration

Maskinen renser automatisk printhovedet efter behov for at opretholde en god udskriftskvalitet. Ved problemer med udskriftskvaliteten kan du starte rengøringsprocessen manuelt.
  1. Start Brother Mobile Connect på din mobilenhed.
  2. Tryk på navnet på din model øverst på skærmbilledet.
  3. Tryk på Alle maskinindstillinger.
    Webbaseret administration vises.
  4. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter trykke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  5. Gå til navigationsmenuen, og tryk derefter på General (Generelt)>Print Head Cleaning (Printhovedrensning).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  6. Vælg indstillingen Normal, Strong (Kraftig) eller Strongest (Kraftigst) for den ønskede rensestyrke. Indstillingen Special (Speciel) anvender større kraft ved rensning af printhovedet, men den bruger også mest blæk.
  7. Tryk på Start.
    image
    • Indstillingen Special (Speciel) kræver en stor mængde blæk til rensning af printhovedet.
    • Brug kun indstillingen Special (Speciel), hvis du allerede har prøvet indstillingen Strongest (Kraftigst), og udskriftskvaliteten ikke blev forbedret.
  8. Tryk på Yes (Ja).
    Maskinen begynder at rense.
image
(Windows) Du kan også rense printhovedet ved hjælp af printerdriveren.