Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Rengøring af Brother-maskinen > Rensning af printhovedet fra din computer (Windows)

Rensning af printhovedet fra din computer (Windows)

Maskinen renser automatisk printhovedet efter behov for at opretholde en god udskriftskvalitet. Ved problemer med udskriftskvaliteten kan du starte rengøringsprocessen manuelt.
  1. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • For Windows 10, Windows Server 2016 og Windows Server 2019

Klik på image>Windows System>Kontrolpanel. I Hardware og lyd-gruppen skal du klikke på Vis enheder og printere.

• For Windows 8.1

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Klik på Indstil, og klik derefter på Kontrolpanel, når menubjælken vises. I Hardware og lyd-gruppen skal du klikke på Vis enheder og printere.

• For Windows Server 2012 R2

Klik på KontrolpanelStart-skærmen. I Hardware-gruppen skal du klikke på Vis enheder og printere.

• For Windows Server 2012

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Når menubjælken bliver vist, skal du klikke på Indstillinger og derefter klikke på Kontrolpanel. I gruppen Hardware skal du klikke på Vis enheder og printere.

• For Windows 7 og Windows Server 2008 R2

Klik på image (Start)>Enheder og printere.

• For Windows Server 2008

Klik på image (Start)>Kontrolpanel>Hardware og lyd>Printere.

2. Højreklik på ikonet Brother XXX-XXXX Printer (hvor XXX-XXXX er navnet på din model), og vælg derefter Udskriftsindstillinger. Hvis indstillinger for printerdriveren vises, skal du vælge din printerdriver.
    Dialogboksen Printerdriver vises.
  3. Klik på fanen Vedligeholdelse.
  4. Markér en af følgende indstillinger:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Kontroller udskriftskvalitet...
    Bruges til at udskrive testsiden og kontrollere udskriftskvaliteten.
    Rensning af printhoved...
    Bruges til at starte renseprocessen manuelt. Vælg dette, hvis en linje eller mellemrum vises i tekst eller grafik på testsiden.
  5. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Hvis du har valgt indstillingen Kontroller udskriftskvalitet..., skal du klikke på Start.

Maskinen udskriver testsiden.

• Hvis du har valgt indstillingen Rensning af printhoved..., skal du vælge indstillingen Kun sort, Kun farve eller Alt som rensetype og derefter klikke på Næste.
  6. Vælg indstillingen Normal, Kraftig eller Kraftigst som rensestyrke, og klik derefter på Næste.
  7. Klik på Start.
    Maskinen begynder at rense.