Hjem > Scan > Scanning med knapperne på Brother-maskinen > Webtjenester til scanning på netværk (Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10) > Scanning med webtjenester på maskinen (Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10)

Scanning med webtjenester på maskinen (Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10)

Hvis du har installeret driveren til scanning via webtjenester, kan du få adgang til scanningsmenuen Webtjenester ved hjælp af webbaseret administration.
Hvis fejlen om utilstrækkelig hukommelse opstår, skal du vælge en mindre størrelse i indstillingen Papirstørrelse eller en lavere opløsning i indstillingen Opløsning (dpi).
  1. Start image(Brother iPrint&Scan).
    Skærmbilledet med Brother iPrint&Scan vises.
  2. Hvis Brother-maskinen ikke er valgt, skal du klikke på knappen Vælg din maskine og derefter vælge din models navn i listen. Klik på OK.
  3. Klik på image(Maskinindstillinger).
  4. Klik på Alle indstil..
  5. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  6. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Scan>Scan to PC (Scan til pc).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  7. Vælg indstillingen WS Scan (WS-scanning) i rullelisten Scan to (Scan til).
  8. Vælg det computernavn, du vil sende data til, i PC Name (Pc-navn) rullelisten.
  9. Klik på Submit (Send).
  10. Ilæg dokumentet.
  11. Tryk på MONO COPY og COLOUR COPY samtidigt.