Hjem > Scan > Scanning med knapperne på Brother-maskinen > Webtjenester til scanning på netværk (Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10) > Brug webtjenester til at installere drivere til scanning (Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10)

Brug webtjenester til at installere drivere til scanning (Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10)

• Kontroller, at du har installeret den korrekte software og de korrekte drivere til maskinen.
  • Kontroller, at værtscomputeren og Brother-maskinen befinder sig på samme undernet, eller at routeren er konfigureret korrekt til overførsel af data mellem de to enheder.
  • Du skal konfigurere IP-adressen på Brother-maskinen, før du konfigurerer denne indstilling.
  1. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Windows 10

Klik på image>Windows System>Kontrolpanel. I Hardware og lyd-gruppen skal du klikke på Tilføj en enhed.

• Windows 8.1

Bevæg din mus til det nederste højre hjørne på dit skrivebord. Når menubjælken vises, skal du klikke på Indstil>Skift pc-indstillinger>PC og devices>Enheder>Tilføj en enhed.

Maskinens webtjenestenavn vises.

• Windows 7

Klik på image(Start)>Kontrolpanel>Netværk og internet>Vis computere og enheder på netværket.

Maskinens webtjenestenavn vises sammen med printerikonet.

Højreklik på den maskine, der skal installeres.

image
    • Webtjenestenavnet for Brother-maskinen er dit modelnavn og MAC-adressen (Ethernet-adressen) for maskinen (f.eks. Brother XXX-XXXX (hvor XXX-XXXX er navnet på din model) [XXXXXXXXXXXX] (MAC-adresse/Ethernet-adresse)).
    • Windows 8.1/Windows 10

Sæt musen over maskinens navn for at vise maskinoplysningerne.

2. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Windows 8.1/Windows 10

Vælg den maskine, du vil installere, og følg derefter vejledningen på skærmen.

• Windows 7

Klik på Installer i den viste menu.

image
    Klik på Fjern eller image (Fjern enhed) for at afinstallere drivere.