Hjem > Scan > Scanning med knapperne på Brother-maskinen > Scanning med knapperne på Brother-maskinen > Ændring af scanningsindstillinger ved hjælp af Brother iPrint&Scan

Ændring af scanningsindstillinger ved hjælp af Brother iPrint&Scan

Brother iPrint&Scan giver dig mulighed for at ændre indstillingerne for knappen Scan på maskinen.
  1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Klik på >Programmer, og dobbeltklik derefter på ikonet for iPrint&Scan i menubjælken Finder.

Skærmbilledet med Brother iPrint&Scan vises.
  2. Hvis Brother-maskinen ikke er valgt, skal du klikke på knappen Vælg din maskine og derefter vælge din models navn i listen. Klik på OK.
  3. Klik på knappen Maskinens scanningsindstillinger, og følg derefter vejledningen på skærmbilledet for at ændre scanningsindstillingerne, f.eks. dokumentstørrelse, farve og opløsning.