Kontrol af udskriftskvaliteten

Hvis der er blege eller stribede farver og tekst, eller hvis der mangler tekst på dine udskrifter, kan printhovedets dyser være tilstoppede. Udskriv kontrolarket, og se på kontrolmønstret for dyserne.
  1. Tryk på image(STOP) og image(Papir) samtidigt.
    LED for strøm, Advarsels-LED og Blæk-LED lyser i et sekund, hvorefter Blæk-LED begynder at blinke.
  2. Tryk på image(Papir).
    Maskinen udskriver kontrolarket.
  3. Kontroller kvaliteten af de fire farveblokke på arket.

OK

OK

Dårlig

Dårlig
  4. Rens printerhovedet, hvis udskriftskvaliteten er dårlig. imageimage Relaterede informationer
VIGTIGT
Berør IKKE printhovedet. Berøring af printhovedet kan forårsage permanent skade og gøre reklamationsretten på printhovedet ugyldig.
image
Når en printhoveddyse er tilstoppet, ser udskriftsprøven sådan ud:
image

Når printhoveddysen er renset, er de vandrette linjer væk: