Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Kontrol af Brother-maskinen > Overvågning af maskinstatus fra computeren (Windows)

Overvågning af maskinstatus fra computeren (Windows)

Hjælpeprogrammet Status Monitor er et konfigurerbart softwareværktøj til overvågning af status for en eller flere maskiner, så du omgående kan få besked om fejl.
  • Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Dobbeltklik på ikonet image på proceslinjen.
    • Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis det ikke allerede markeret). Klik på Værktøjer i venstre navigationslinje, og klik derefter på Status Monitor.
    image
    Fejlfinding
    Klik på knappen Fejlfinding for at åbne webstedet med fejlfinding.
    Tilbageværende sideindstillinger

Klik på knappen Tilbageværende sideindstillinger for at ændre visningsindstillingerne for det omtrentlige antal sider.

Har du brug for nye forbrugsstoffer?

Klik på knappen Har du brug for nye forbrugsstoffer? for at få flere oplysninger om originale forbrugsstoffer fra Brother.

Fejlikoner
    Ikon Beskrivelse
    image
    Lavt blækniveau.
    image
    Blækpatronen skal udskiftes.
    image
    Der er et problem med blækpatronen.