Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Udskiftning af blækpatronerne

Udskiftning af blækpatronerne

Brother-maskinen er udstyret med en blækdråbetæller. Blækdråbetælleren overvåger automatisk blækniveauet i hver af de fire blækpatroner. Når maskinen registrerer, at en blækpatron er ved at løbe tør for blæk, lyser eller blinker LED'erne.

Selv når maskinen meddeler dig, at en blækpatron skal udskiftes, vil der være en lille smule blæk tilbage i blækpatronen.

FORSIGTIG
Hvis du får blæk i øjnene, skal du omgående skylle dem med vand. Hvis du ikke gør det, kan øjnene blive røde, eller der kan opstå en let betændelsestilstand. Søg læge i tilfælde af unormaliteter.
VIGTIGT

Vi anbefaler brug af originale Brother-forbrugsstoffer for at sikre en stabil printkvalitet og -ydeevne. Selvom der muligvis ikke opstår kvalitetsproblemer med alle forbrugsstoffer, der ikke er originale, kan nogle af dem forringe printkvaliteten eller medføre funktionsfejl i maskinen. Brother kan opkræve betaling for reparation af maskinen, hvis det konstateres, at skaderne kan tilskrives forbrugsstoffer, der ikke er originale, også selvom maskinen stadig er dækket af garantien.

1. Åbn låget til blækpatronerne (1).
    image
  2. Tryk på udløserhåndtaget for at frigøre blækpatronen, og tag blækpatronen ud af maskinen som vist i illustrationen.
    image
    image
  3. Åbn posen med den nye patron, og tag blækpatronen ud.
    VIGTIGT
    • Rør IKKE ved blækpatronen i området markeret med (1); dette kan forhindre maskinen i at registrere patronen.
      image
  4. Installer blækpatronen i pilens retning på mærket.
    Hver farve har sin egen korrekte position.
    image
  5. Tryk forsigtigt på området, der er mærket "PUSH", til blækpatronen låser på plads, og luk derefter blækpatronlåget.
    image
    Maskinen nulstiller blækpriktælleren.

image

Hvis maskinen ikke registrerer blækpatronen, når du har installeret den, skal du kontrollere, at blækpatronen er installeret korrekt. Tag blækpatronen ud, og sæt den forsigtigt i, til den låser på plads.

VIGTIGT
  • Ryst IKKE blækpatronerne. Hvis du får blæk på huden eller tøjet, skal du straks vaske det af med sæbe eller rengøringsmiddel.
  • Tag IKKE blækpatroner ud, hvis det ikke er nødvendigt at udskifte dem. Ellers kan maskinen ikke registrere, hvor meget blæk der er tilbage i patronen.
  • Rør IKKE ved blækpatronpladserne; du kan få blæk på huden.
  • Brug uåbnede blækpatroner i henhold til udløbsdatoen på blækpatronpakningen.
  • Demonter eller pil IKKE ved blækpatronen, da dette kan forårsage, at blækket løber ud af blækpatronen.