Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Endre utskriftsalternativene for å forbedre utskriftene

Endre utskriftsalternativene for å forbedre utskriftene

Hvis utskriftene ikke ser ut som forventet, kan du endre utskriftsinnstillingene på Brother-maskinen for å forbedre utskriftskvaliteten. Utskriftshastigheten kan bli noe lavere med disse innstillingene.
image

• Med disse instruksjonene kan du forbedre utskriftsresultatet når du bruker maskinen til å kopiere eller skrive ut fra en mobil enhet.
  • Hvis det er dårlig utskriftskvalitet når du skriver ut fra datamaskinen, endrer du innstillingene i skriverdriveren.

DCP-J1050DW/MFC-J1010DW

1. Trykk på image (Blekk) eller INK på kontrollpanelet.
  2. Trykk på image eller image for å velge [Utskriftsalt.]. Trykk på OK.
  3. Trykk på image eller image for å velge ett av følgende alternativer:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Reduser tilklining
    Velg dette alternativet hvis du har problemer med flekkete utskrifter eller papirstopp.
    Forbedre utskr
    Velg dette alternativet hvis du har problemer med uskarpe utskrifter.
  4. Trykk på OK.
  5. Trykk på image eller image for å velge alternativet du vil ha. Trykk på OK.
  6. Trykk på Stop/Exit.

DCP-J1140DW

1. Trykk på image[Blekk]>[Utskriftsalt.].
  2. Trykk ett av følgende alternativer:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Reduser tilklining
    Velg dette alternativet hvis du har problemer med flekkete utskrifter eller papirstopp.
    Forbedre utskr
    Velg dette alternativet hvis du har problemer med uskarpe utskrifter.
  3. Følg menyene på LCD-skjermen.
  4. Trykk på image.