LCD-oversikt

Beslektede modeller :DCP‑J1050DW / MFC‑J1010DW

MFC-J1010DW

Hjemmeskjermen viser maskinens status når maskinen er inaktiv. Når det vises, angir det at maskinen er klar for neste kommando.

Hjemmeskjerm

Hjemmeskjerm
  1. image Stillemodus

Dette ikonet vises når innstillingen [Stille modus] er satt til [].

Med stillemodus er det mulig å redusere utskriftsstøy. Utskriftshastigheten reduseres når stillemodus er aktivert.

2. image Trådløs status

Hvert av ikonene i tabellen nedenfor viser statusen til det trådløse nettverket:

image

Det trådløse nettverket er tilkoblet.

En indikator med tre nivåer på hjemmeskjermbildet viser gjeldende styrke på det trådløse signalet.

image

Kan ikke registrere trådløst tilgangspunkt.

image

Trådløs innstilling er deaktivert.

3. image [Blekk]

Viser omtrentlig tilgjengelig blekknivå.

Når en blekkassett er nesten tom eller har et problem, vises et feilikon på indikatoren for blekkfargen.

4. Dato og klokkeslett

Viser datoen og klokkeslettet som er stilt inn på maskinen.

5. Fakser i minne

Viser antall mottatte fakser som finnes i maskinens minne.

6. Mottaksmodus

Viser gjeldende mottaksmodus.

image
    Når funksjonen Særskilt ringesignal er aktivert, vises [S/R] på LCD-skjermen.

DCP-J1050DW

LCD-skjermen viser maskinens status når den er inaktiv.

Hjemmeskjerm

Hjemmeskjerm
  1. image Trådløs status

Hvert av ikonene i tabellen nedenfor viser statusen til det trådløse nettverket:

image

Det trådløse nettverket er tilkoblet.

En indikator med tre nivåer på hjemmeskjermbildene viser gjeldende styrke på det trådløse signalet.

image

Kan ikke registrere trådløst tilgangspunkt.

image

Trådløs innstilling er deaktivert.

image

Du kan konfigurere trådløse innstillinger ved å trykke på WiFi på kontrollpanelet.