Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Oversikt over kontrollpanelet

Oversikt over kontrollpanelet

Fargene på kontrollpanelene og knappene som vises i disse illustrasjonene, kan avvike fra den faktiske modellen.

MFC-J1010DW

image
  1. 1,8" (44,9 mm) skjerm (LCD)
    Viser meldinger som hjelper deg med å konfigurere og bruke maskinen.
  2. Modusknapper
    image FAX
    Trykk for å bytte maskinen til Faks-modus.
    image SCAN
    Trykk for å bytte maskinen til Skanne-modus.
    image COPY
    Trykk for å bytte maskinen til Kopiering-modus.
    image WEB
    Trykk for å bytte maskinen til Web-modus.
  3. Innstillingsknapper
    image Clear/Back
    Trykk for å gå tilbake til forrige meny.
    image Settings
    Trykk for å åpne hovedmenyen.
    OK
    Trykk for å velge en innstilling.
    image image
    Trykk for å åpne justeringsmenyen for ringevolumet når maskinen er inaktiv.
    image
    Trykk for å åpne blekkmenyen når maskinen er inaktiv.
    image
    • Trykk for å lagre hurtigvalg- og gruppenumre i maskinens minne.
    • Trykk for å slå opp og ringe numre som er lagret i maskinens minne.
    image
    Trykk for å konfigurere trådløsinnstillingene når maskinen er inaktiv.
    image eller image
    Trykk for å bla gjennom menyene og alternativene.
    image eller image
    • Trykk for å flytte markøren til venstre eller høyre på LCD-skjermen.
    • Trykk for å bekrefte eller avbryte en prosedyre som er i gang.
  4. Telefonknapper
    Tel/R
    Hvis maskinen er i Fax/Tel-modus (F/T), og du løfter opp røret på en ekstern telefon under F/T-ringingen (doble ringesignaler), trykker du på Tel/R for å snakke.
    Når maskinen er tilkoblet en hussentral, trykker du på knappen for å få ekstern linje eller overføre en samtale til en annen intern linje.
    Redial/Pause
    • Trykk for å slå det siste nummeret du ringte.
    • Trykk for å velge og slå numre fra Utgående anrop-historikken eller Anroper-ID-historikken.
    • Trykk for å sette inn en pause når du ringer opp numre.
  5. Talltastatur
    • Bruk for å ringe faks- og telefonnumre.
    • Bruk som et tastatur for å skrive inn tekst eller tegn.
  6. image Stop/Exit
    • Trykk for å stoppe en handling.
    • Trykk for å lukke en meny.
  7. Startknapper
    image Mono Start
    • Trykk for å starte sending av fakser i svart-hvitt.
    • Trykk for å starte kopiering i svart-hvitt.
    • Trykk for å starte skanning av dokumenter (i farger eller svart-hvitt avhengig av skanneinnstillingen).
    image Colour Start
    • Trykk for å starte sending av fakser i full farge.
    • Trykk for å starte kopiering i full farge.
    • Trykk for å starte skanning av dokumenter (i farger eller svart-hvitt avhengig av skanneinnstillingen).
  8. image Slå på/av
    Trykk på image for å slå på maskinen.
    Trykk og hold image for å slå av maskinen. LCD-skjermen viser [Avslutter] og er på i noen sekunder til før den slås av automatisk. En tilkoblet ekstern telefon eller telefonsvarerenhet vil alltid være tilgjengelig.
    Selv om du slår av maskinen ved hjelp av image, vil den fortsatt rengjøre skriverhodet jevnlig for å bevare utskriftskvaliteten. Maskinen bør hele tiden være tilkoblet en strømkilde for å forlenge levetiden til skriverhodet, få mer ut av blekkassettene og opprettholde utskriftskvaliteten.

DCP-J1050DW

image
  1. 1,8" (44,9 mm) skjerm (LCD)
    Viser meldinger som hjelper deg med å konfigurere og bruke maskinen.
  2. Antall kopier
    Trykk på + for øke eller - for å redusere antall kopier.
  3. Advarselsikon
    Varselikonet lyser når det finnes en feil eller vedlikeholdsmelding.
  4. Innstillingsknapper
    image Clear/Back
    Trykk for å gå tilbake til forrige meny.
    image Settings
    Trykk for å åpne hovedmenyen.
    OK
    Trykk for å velge en innstilling.
    WiFi
    Trykk for å konfigurere trådløsinnstillingene når maskinen er inaktiv.
    image eller image
    Trykk for å bla gjennom menyene og alternativene.
    image eller image
    • Trykk for å flytte markøren til venstre eller høyre på LCD-skjermen.
    • Trykk for å bekrefte eller avbryte en prosedyre som er i gang.
  5. Modusknapper
    image INK
    Trykk for å åpne blekkmenyen når maskinen er inaktiv.
    image SCAN
    Trykk for å bytte maskinen til Skanne-modus.
    image WEB
    Trykk for å bytte maskinen til Web-modus.
  6. image Stop/Exit
    • Trykk for å stoppe en handling.
    • Trykk for å lukke en meny.
  7. Startknapper
    image Mono Start
    • Trykk for å starte kopiering i svart-hvitt.
    • Trykk for å starte skanning av dokumenter (i farger eller svart-hvitt avhengig av skanneinnstillingen).
    image Colour Start
    • Trykk for å starte kopiering i full farge.
    • Trykk for å starte skanning av dokumenter (i farger eller svart-hvitt avhengig av skanneinnstillingen).
  8. image Slå på/av
    Trykk på image for å slå på maskinen.
    Trykk og hold image for å slå av maskinen. LCD-skjermen viser [Avslutter] og er på i noen sekunder til før den slås av automatisk.
    Selv om du slår av maskinen ved hjelp av image, vil den rengjøre skriverhodet jevnlig for å bevare utskriftskvaliteten. Maskinen bør hele tiden være tilkoblet en strømkilde for å forlenge levetiden til skriverhodet, få mer ut av blekkassettene og opprettholde utskriftskvaliteten.

DCP-J1140DW

image
  1. Pekeskjerm (LCD)
    Få tilgang til menyer og alternativer ved å trykke på dem på berøringsskjermen.
  2. Menyknapper
    image (Bakside)
    Trykk for å gå tilbake til forrige meny.
    image (Hjem)
    Trykk for å gå tilbake til startskjermen.
    image (Avbryt)
    Trykk for å avbryte en handling.
  3. LED-indikator for strøm
    LED-indikatoren lyser, avhengig av maskinens strømstatus.

Når maskinen er i Hvilemodus, blinker LED-indikatoren.

4. image Slå på/av
    Trykk på image for å slå på maskinen.
    Trykk og hold image for å slå av maskinen. Pekeskjermen viser [Avslutter] og er på i noen sekunder til før den slås av automatisk.
    Selv om du slår av maskinen ved hjelp av image, vil den rengjøre skriverhodet jevnlig for å bevare utskriftskvaliteten. Maskinen bør hele tiden være tilkoblet en strømkilde for å forlenge levetiden til skriverhodet, få mer ut av blekkassettene og opprettholde utskriftskvaliteten.