Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Rengjør Brother-maskinen > Rengjør skrivehodet fra datamaskinen (Windows)

Rengjør skrivehodet fra datamaskinen (Windows)

For å opprettholde god utskriftskvalitet, rengjør maskinen automatisk skriverhodet ved behov. Hvis det er et problem med utskriftskvaliteten, kan du starte rengjøringen manuelt.
  1. Gjør ett av følgende:
    • For Windows 10, Windows Server 2016 og Windows Server 2019

Klikk på image>Windows Systemverktøy>Kontrollpanel. I Maskinvare og lyd-gruppen, klikker du Vis enheter og skrivere.

• For Windows 8.1

Flytt musen til nedre høyre hjørne på skrivebordet. Når menylinjen vises, klikker du på Innstillinger og deretter på Kontrollpanel. I Maskinvare og lyd-gruppen, klikker du Vis enheter og skrivere.

• For Windows Server 2012 R2

Klikk på Kontrollpanel fra Start-skjermen. I Maskinvare-gruppen, klikker du Vis enheter og skrivere.

• For Windows Server 2012

Flytt musen til nedre høyre hjørne på skrivebordet. Klikk på Innstillinger og deretter på Kontrollpanel når menylinjen vises. I Maskinvare-gruppen skal du klikke på Vis enheter og skrivere.

• For Windows 7 og Windows Server 2008 R2

Klikk på image (Start)>Enheter og skrivere.

• For Windows Server 2008

Klikk på image (Start)>Kontrollpanel>Maskinvare og lyd>Skrivere.

2. Høyreklikk på Brother XXX-XXXX Printer-ikonet (der XXX-XXXX er navnet på modellen), og velg deretter Utskriftsinnstillinger. Hvis skriverdriveralternativene vises, skal du velge skriverdriveren.
    Skriverdriver-dialogboksen vises.
  3. Klikk på Vedlikehold-kategorien.
  4. Velg én av følgende alternativer:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Kontroller utskriftskvaliteten...
    Brukes til å skrive ut testsiden og kontrollere utskriftskvaliteten.
    Rengjøre utskriftshode...
    Brukes til å starte rengjøringsprosessen manuelt. Velg denne hvis en oppstår en strek eller tomme rom i tekst eller grafikk på testsiden.
  5. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du har valgt Kontroller utskriftskvaliteten...-alternativet, klikker du Start:

Maskinen skriver ut testsiden.

• Hvis du har valgt alternativet Rengjøre utskriftshode..., velger du Kun svart, Kun farge, eller Alle for rengjørings og klikker deretter på Neste.
  6. Velg alternativet Normal, Sterk, eller Sterkest for rengjørings og klikk deretter på Neste.
  7. Klikk på Start.
    Maskinen begynner rengjøringen.