Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Rengjør Brother-maskinen > Rengjør skriverhodet med webbasert administrasjon

Rengjør skriverhodet med webbasert administrasjon

For å opprettholde god utskriftskvalitet, rengjør maskinen automatisk skriverhodet ved behov. Hvis det er et problem med utskriftskvaliteten, kan du starte rengjøringen manuelt.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd".
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Generelt>Rengjøring av skriverhode.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Velg alternativet Normal, Sterk eller Sterkest for rengjøringsnivået du ønsker.
  6. Klikk på Start.
  7. Klikk på Ja.
    Maskinen begynner rengjøringen.
image
(Windows) Du kan også rengjøre skriverhodet via skriverdriveren.