Home > Kopiëren > Een document kopiëren

Een document kopiëren

DCP-J1050DW/MFC-J1010DW

1. Zorg ervoor dat u papier met het juiste formaat in de papierlade hebt geplaatst.
  2. Plaats uw document.
  3. (MFC-J1010DW) Druk op image (COPY (KOPIE)).
    Op het LCD-scherm wordt het volgende weergegeven:
    image
  4. (MFC-J1010DW) Voer het aantal exemplaren in met behulp van de kiestoetsen.
  5. (DCP-J1050DW) Druk op het bedieningspaneel op - of +.
  6. Wijzig indien nodig de kopieerinstellingen.

Druk op image of image om door de kopieerinstellingen te bladeren. Selecteer een kopieerinstelling en druk vervolgens op OK.

image
    • Wanneer u ander papier dan normaal papier van A4-formaat in de lade plaatst, moet u de instellingen bij [Papierform. (Papierformaat)] en [Papiersoort] wijzigen.
  7. Wanneer u klaar bent, drukt u op Mono Start (Zwart-wit Start) of Colour Start (Kleur Start).
image
Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen) om het kopiëren te onderbreken.

DCP-J1140DW

1. Zorg ervoor dat u papier met het juiste formaat in de papierlade hebt geplaatst.
  2. Plaats uw document.
  3. Druk op image [Kopiëren].
    Op het touchscreen wordt het volgende weergegeven:
    image
  4. Wijzig indien nodig de kopieerinstellingen.
    image

Wanneer u ander papier dan normaal papier van A4-formaat in de lade plaatst, moet u de instellingen bij [Papierform. (Papierformaat)] en [Papiersoort] wijzigen door te drukken op image[Opties].

Optie
    Beschrijving
    image (Aantal kopieën)

Voer het aantal exemplaren op een van de volgende manieren in:

• Druk op het touchscreen op - of +.
    • Druk op image om het toetsenbord op het touchscreen weer te geven en voer vervolgens het aantal exemplaren via het toetsenbord in. Druk op OK.
    image (Opties)

Druk op image [Opties] om alleen de kopieerinstellingen voor de volgende kopie te wijzigen.

Wanneer u klaar bent met het wijzigen van de instellingen, drukt u op OK.

ID
    Als u een identiteitsbewijs wilt kopiëren met de lay-out [2op1 ID verticaal], schakelt u het selectievakje [ID] in.

Aanduidingen huidige instellingen

Druk op de volgende pictogrammen om deze instellingen alleen voor de volgende kopie te wijzigen:

• image Papierform. (Papierformaat)
    • image Papiersoort
    • image Kwaliteit
    image

Als u klaar bent met het selecteren van nieuwe opties, kunt u ze opslaan door op [Opslaan als snelk.] te drukken.

5. Druk op [Mono Start] of [Kleur Start].
image
Druk op image om het kopiëren te onderbreken.