Home > Kopiëren > Kopieerinstellingen

Kopieerinstellingen

DCP-J1050DW/MFC-J1010DW

Om kopieerinstellingen te wijzigen, drukt u op image (COPY (KOPIE)).
Optie Beschrijving

Kwaliteit

Selecteer de kopieerresolutie voor uw type document.

Papiersoort

Selecteer een papiersoort.

Als u op een speciale papiersoort kopieert, stelt u het apparaat in op die papiersoort voor een optimale afdrukkwaliteit.

Papierform. (Papierformaat)

Selecteer een papierformaat.

Als u op een ander formaat dan A4 kopieert, moet u de instelling voor het papierformaat wijzigen.

Vergr./verklein (Vergr./verkl.)

100%

-

Vergroten

Selecteer een vergrotingspercentage voor de volgende kopie.

Verkleinen

Selecteer een verkleiningspercentage voor de volgende kopie.

Aanp. aan pag.

Hiermee past u het kopieerformaat aan het ingestelde papierformaat aan.

Aangepast(25-400%)

Voer een vergrotings- of verkleiningspercentage in.

Dichtheid

Verhoog de dichtheid om de tekst donkerder te maken.

Verlaag de dichtheid om de tekst lichter te maken.

Achtergrond verw.

Verwijdert de achtergrondkleur van het document in kopieën. Het wit wordt duidelijker. Dit bespaart wat inkt en kan bepaalde kopieën leesbaarder maken.

image

2-zijdige kopie

Selecteer deze optie om op beide zijden van het papier te kopiëren.

1-zijdig→2-zijdig

1-zijdig→2-zijdig

2-zijdig→2-zijdig

2-zijdig→2-zijdig

Stapel/Sorteer

Selecteer deze optie om meerdere kopieën te stapelen of sorteren.

Stapelen

Stapelen

Sorteren

Sorteren

Paginalay-out (Pagina lay-out)

Hiermee kunt u N-in-1, 2 op 1 (id) of posterkopieën maken.

4 op 1

4 op 1

Poster

Poster

Autom. recht

Hiermee corrigeert u scheefstand van kopieën.

Deze optie is alleen beschikbaar als het document minder dan 3 graden scheef is.

Nieuwe standaard

Hiermee kunt u de kopieerinstellingen die u vaak gebruikt opslaan door deze als standaardinstellingen te definiëren.

Fabrieksinstellingen

Hiermee herstelt u de kopieerinstellingen naar de fabrieksinstellingen.

DCP-J1140DW

Om kopieerinstellingen te wijzigen, drukt u op image[Opties].
Optie Beschrijving

Kwaliteit

Selecteer de kopieerresolutie voor uw type document.

Papiersoort

Selecteer een papiersoort.

Als u op een speciale papiersoort kopieert, stelt u het apparaat in op die papiersoort voor een optimale afdrukkwaliteit.

Papierform. (Papierformaat)

Selecteer een papierformaat.

Als u op een ander formaat dan A4 kopieert, moet u de instelling voor het papierformaat wijzigen.

Vergr./verklein

100%

-

Vergroten

Selecteer een vergrotingspercentage voor de volgende kopie.

Verkleinen

Selecteer een verkleiningspercentage voor de volgende kopie.

Aanp. aan pag.

Hiermee past u het kopieerformaat aan het ingestelde papierformaat aan.

Aangepast(25-400%) (Aangepast (25-400%))

Voer een vergrotings- of verkleiningspercentage in.

Dichtheid

Verhoog de dichtheid om de tekst donkerder te maken.

Verlaag de dichtheid om de tekst lichter te maken.

Achtergr.kleur verwijderen

Verwijdert de achtergrondkleur van het document in kopieën. Het wit wordt duidelijker. Dit bespaart wat inkt en kan bepaalde kopieën leesbaarder maken.

image

2-zijdige kopie

Selecteer deze optie om op beide zijden van het papier te kopiëren.

1-zijdig→2-zijdig

1-zijdig→2-zijdig

2-zijdig→2-zijdig

2-zijdig→2-zijdig

Stapel/Sorteer

Selecteer deze optie om meerdere kopieën te stapelen of sorteren.

Stapelen

Stapelen

Sorteren

Sorteren

Paginalay-out (Pagina lay-out)

Hiermee kunt u N-in-1, 2 op 1 (id) of posterkopieën maken.

4 op 1

4 op 1

Poster

Poster

Autom. recht

Hiermee corrigeert u scheefstand van kopieën.

Deze optie is alleen beschikbaar als het document minder dan 3 graden scheef is.

Geavanceerde instellingen

Boek kop. (Boek kopiëren)

Hiermee worden donkere randen en scheefstand gecorrigeerd bij het kopiëren via de glasplaat.

image

Watermerk kop.

Hiermee kunt u tekst als een watermerk in uw document plaatsen.

image

Nieuwe standaard

Hiermee kunt u de kopieerinstellingen die u vaak gebruikt opslaan door deze als standaardinstellingen te definiëren.

Fabrieksinstellingen

Hiermee herstelt u de kopieerinstellingen naar de fabrieksinstellingen.

image

U kunt de huidige instellingen opslaan door op [Opslaan als snelk.] te drukken.