Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug Wi-Fi Direct® > Konfiguration af dit Wi-Fi Direct-netværk vha. trykknapmetoden

Konfiguration af dit Wi-Fi Direct-netværk vha. trykknapmetoden

DCP-J1050DW/MFC-J1010DW

image

Når en maskine modtager Wi-Fi Direct-anmodningen fra din mobilenhed, vises meddelelsen [Anmodning om Wi-Fi Direct modtaget.] på displayet. Tryk på image for at oprette forbindelse.

1. Tryk på Settings.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Netværk]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Wi-Fi Direct]. Tryk på OK.
    3. Gør som følger, hvis din mobilenhed ikke understøtter Wi-Fi Direct:
      1. Vælg [Gruppeejer]. Tryk på OK.
      2. Vælg [Til]. Tryk på OK.
    4. Tryk på image eller image for at vælge [Tryk knap]. Tryk på OK.
  3. Når meddelelsen [Aktiver Wi-Fi Direct på andre enheder.] vises, skal du aktivere din mobilenheds Wi-Fi Direct-funktion (se brugsanvisningen til din mobilenhed for at få flere oplysninger). Tryk på image på Brother-maskinen.
  4. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Hvis din mobilenhed viser en liste over maskiner med aktiveret Wi-Fi Direct, skal du vælge Brother-maskinen.
    • Hvis Brother-maskinen viser en liste over mobilenheder med aktiveret Wi-Fi Direct, skal du vælge din mobilenhed og trykke på OK. Vælg [Scan igen] for at søge efter tilgængelige enheder igen.
  5. Hvis det lykkes for den trådløse enhed at oprette forbindelse, vises [Tilsluttet] på maskinen.

DCP-J1140DW

image

Når maskinen modtager en Wi-Fi Direct-anmodning fra din mobilenhed, vises meddelelsen [Anmodning om Wi-Fi Direct-forbindelse modtaget. Tryk på [OK] for at tilslutte.] på displayet. Tryk på [OK] for at oprette forbindelse.

1. Tryk på image[Indstill.]>[Netværk]>[Wi-Fi Direct].
  2. Tryk på [Gruppeejer]>[Til], hvis din mobilenhed ikke understøtter Wi-Fi Direct.
  3. Tryk på [Tryk knap].
  4. Når meddelelsen [Aktiver Wi-Fi Direct på anden enhed. Tryk så på [OK].] vises, skal du aktivere din mobilenheds Wi-Fi Direct-funktion (se brugsanvisningen til din mobilenhed for at få flere oplysninger). Tryk på [OK] på Brother-maskinen.
  5. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Hvis din mobilenhed viser en liste over maskiner med aktiveret Wi-Fi Direct, skal du vælge Brother-maskinen.
    • Hvis Brother-maskinen viser en liste over mobilenheder med aktiveret Wi-Fi Direct, skal du vælge din mobilenhed. Tryk på [Scan igen] for at søge efter tilgængelige enheder igen.

Hvis mobilenheden opretter forbindelse, viser maskinen [Tilsluttet].