Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug Wi-Fi Direct® > Manuel konfiguration af et Wi-Fi Direct-netværk

Manuel konfiguration af et Wi-Fi Direct-netværk

Konfigurer Wi-Fi Direct-indstillingen fra maskinens betjeningspanel.

DCP-J1050DW/MFC-J1010DW

1. Tryk på Settings.
  2. Tryk på image eller image for at træffe dine valg:
    1. Vælg [Netværk]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Wi-Fi Direct]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Manuel]. Tryk på OK.
  3. Maskinen viser SSID (netværksnavnet) og adgangskoden (netværksnøglen). Gå til skærmbilledet for din mobilenheds trådløse netværksindstillinger, og indtast SSID og adgangskode.
  4. Hvis det lykkes for den trådløse enhed at oprette forbindelse, vises [Tilsluttet] på maskinen.

DCP-J1140DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Netværk]>[Wi-Fi Direct]>[Manuel].
  2. Maskinen viser SSID (netværksnavnet) og adgangskoden (netværksnøglen). Gå til skærmbilledet for din mobilenheds trådløse netværksindstillinger, vælg SSID, og indtast derefter adgangskoden.

Hvis mobilenheden opretter forbindelse, viser maskinen [Tilsluttet].