Laste opp skannede data til en CIFS-server

ADS-4300N

1. Legg i dokumentet.
  2. Trykk på knappen image, image eller image som du har tilordnet funksjonen Nettverksskanning til.
    Maskinen starter skanningen.

ADS-4700W/ADS-4900W

1. Legg i dokumentet.
  2. Trykk på [til nettverk].
    image
    • Hvis du har registrert bruker-ID-en din, vil [til Min mappe]-alternativet vises når du logger på maskinen gjennom Active Directory-pålitelighetskontroll eller LDAP-pålitelighetskontroll.
    • Dersom du ønsker å sende skannede data til den valgte mappen på CIFS-serveren, trykker du på [til Min mappe].
    • Vil du aktivere denne funksjonen i webbasert administrasjon, åpner du navigasjonsmenyen og klikker deretter på Scan (Skann)>Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint (Skann til FTP/SFTP/Network/SharePoint). I Send to My Folder (Send til min mappe)-feltet velger du On (På).
  3. Serverprofilene du har konfigurert med webbasert administrasjon, vises. Velg profilen du vil ha. Hvis profilen ikke er fullstendig (for eksempel fordi påloggingskontonavnet og passordet mangler eller fordi kvalitet eller filtype ikke er spesifisert), vil du bli bedt om å angi den manglende informasjonen.
    image
    • For å forhåndsvise de skannede resultatene før de skannede dataene lagres, trykker du på imageog deretter [Forhåndsvisning]. Maskinen skanner dokumentet og viser de skannede resultatene på LCD-skjermen. Hvis de skannede resultatene er greie, trykker du på [Start] for å lagre dem og fullføre behandlingen.

• [Skanning forhåndsvisning]-alternativet er ikke tilgjengelig hvis:

• Dokumentstørrelsen er satt til langt papir
      • Farge er satt til svart og hvit
      • Filtypen er satt til TIFF

4. Trykk på [Start].

Maskinen begynner å skanne.