Konfigurere en Skann til nettverk-profil

Sett opp en Skann til nettverk-profil og last opp de skannede dataene direkte til en mappe på en CIFS-server.
Vi anbefaler Microsoft Internet Explorer 11.0 eller senere / Microsoft Edge for Windows, Safari 12.0 elle senere for Mac, Google Chrome for Android (4.x eller nyere) og Google Chrome/Safari for iOS (10.x eller nyere). Sørg for at JavaScript og informasjonskapsler alltid er aktivert i alle nettlesere du bruker.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Logg inn) og klikker deretter på Login (Logg inn).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd".
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Scan (Skann)>Scan to FTP/SFTP/Network (Skann til FTP/SFTP/nettverk) eller Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint (Skann til FTP/SFTP/Network/SharePoint).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Velg Network (Nettverk)-alternativet og klikk deretter på Submit (Send inn).
    image
    (ADS-4700W/ADS-4900W) Hvis du vil sende dataene til angitt mappe på CIFS-serveren, velger du On (På) for alternativet Send to My Folder (Send til min mappe).
  6. Klikk på Scan to FTP/SFTP/Network Profile (Skann til FTP/SFTP/nettverksprofil) eller Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint Profile (Skann til FTP/SFTP/Network/SharePoint Profile)-menyen.
  7. Velg profilen du vil sette opp eller endre.
    image

Bruk av følgende tegn kan forårsake en sendefeil: ?, /, \, ", :, <, >, | eller *.

Alternativ Beskrivelse
    Profile Name (Profilnavn)

Skriv inn et navn for denne serverprofilen (opptil 14 alfanumeriske tegn). Maskinen vil vise dette navnet på LCD-skjermen.

Network Folder Path (Bane til nettverksmappe) Skriv inn banen til mappen på CIFS-serveren som du vil sende skannede data til.
    File Name (Filnavn)

Velg et filnavn fra de forhåndsdefinerte navnene eller fra de brukerdefinerte navnene. Du kan angi stilen for brukerdefinerte navn og filnavn på menyen Scan File Name (Navn på skannefil) i navigasjonsmenyen.

Quality (Kvalitet)

Velg en innstilling for kvalitet. Når Auto er valgt, kan du justere oppdagelsesnivået for farge ved bruk av Auto Color detect adjust (Juster automatisk fargeoppdagelse)-rullegardinlisten.

File Type (Filtype)

Velg filtypen du vil bruke for de skannede dokumentene.

Document Size (Dokumentstørrelse)

Velg dokumentstørrelsen fra listen. Dette er nødvendig for å sikre at den skannede filen er av riktig størrelse.

Margin Settings (Marginnstillinger)

Juster margene til dokumentet.

File Size (Filstørrelse)

Velg filstørrelse.

Skip Blank Page (Hopp over tom side)

Velg alternativet On (På) for å fjerne tomme sider i dokumentet fra skanneresultatene.

Skip Blank Page Sensitivity (Hopp over tom side-sensitivitet)

Velg følsomhetsnivå for registrering av tomme sider i skannede data. Jo høyere følsomhet, jo enklere er det for maskinen å registrere tomme sider.

Multifeed Detection (Påvise flermating)

Oppdag en flermatingsfeil.

Document Separation (Dokumentskille)

Del opp et skannet bilde.

Når flere dokumenter er skannet, kan du dele opp og lagre dokumentene separat med denne funksjonen. Du kan også angi antall sider å dele et dokument etter.

Colour/Grey TIFF Compress (Farget/grå TIFF-kompresjon)

Velg TIFF-filtypen for komprimering for et farget/grått dokument.

B&W TIFF Compress (S/H TIFF-kompresjon)

Velg TIFF-filtypen for komprimering for et svart/hvitt-dokument.

Scan Preview (Skanningsforhåndsvisning)

(ADS-4700W/ADS-4900W)

Forhåndsvis skanneresultatene før de skannede dataene lagres.

2-sided Scan (Tosidig skanning)

Velg On (På) for å skanne begge sider av dokumentet.

Brightness (Lysstyrke)

Velg lysstyrkenivået.

Contrast (Kontrast)

Velg kontrastnivået.

Continuous Scan (Kontinuerlig skanning)

Skann flere sider enn maksimumskapasiteten til ADF-en, og lagre dem som én datafil.

Auth. Method (Pålitelighetskontrollmetode) Du kan kun bruke NTLMv2.
    Username (Brukernavn)

Skriv inn et brukernavn (opptil 96 tegn) med tillatelse til å skrive data til mappen som er angitt i feltet Network Folder Path (Bane til nettverksmappe). Hvis brukernavnet er en del av et domene, må du skrive inn brukernavnet på én av følgende måter:

user@domain (bruker@domene)

domain\user (domene\bruker)

Password (Passord)

Skriv inn passordet (opptil 33 tegn) som er knyttet til brukernavnet du skrev inn i Username (Brukernavn)-feltet. Skriv inn passordet igjen i Retype password (Skriv inn passordet på nytt)-feltet.

8. Klikk på Submit (Send inn).
  9. Du må konfigurere SNTP (tidsserver for nettverk), eller du må angi riktig dato, klokkeslett og tidssone på kontrollpanelet. Tiden må samsvare med tiden som brukes av CIFS-serveren.