Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Ohjauspaneelin esittely

Ohjauspaneelin esittely

ADS-4300N

image
  1. Asiakirjojen erottelukytkin
    image (manuaalinen yksittäistila) / image (jatkuva syöttötila)

Valitse skannerin syöttötila liu’uttamalla.

2. Virheilmaisin (merkkivalo)
    Vilkkuu, kun laite havaitsee virheen.
  3. image (Virta päällä/pois) (ja merkkivalo)
    Kytke laitteeseen virta painamalla image-painiketta.
    Katkaise virta laitteesta painamalla image-painiketta ja pitämällä sitä painettuna.
  4. image (Pysäytä)
    Paina tätä, kun haluat pysäyttää tai peruuttaa nykyisen toimesi ja palata valmiustilaan.
  5. image (Skannaa USB:hen)
    Paina tätä, kun haluat skannata USB-muistitikulle.
  6. image (Skannaa PC:hen)
    Paina tätä, kun haluat skannata tietokoneeseen.
    image
    Asenna skannaussovellus (esimerkiksi Brother iPrint&Scan) ja määritä asetukset sovelluksessa ennen skannaamista laitteesta.
  7. Verkkoskannauspainikkeet

Voit suorittaa ”Skannaa kohteeseen” -toiminnon painamalla jotain näistä pikapainikkeista, kun olet ensin ohjelmoinut toiminnon painikkeeseen.

Voit määrittää jonkin näistä ”Skannaa kohteeseen” -toiminnoista käyttämään sitä pikavalintana.

• Skannaa FTP:hen/SFTP:hen
    • Skannaa verkkoon
    • Skannaa PC:hen (verkkoon yhdistäminen)
    • Web Services -skannaus

Jos haluat lisätietoja ”Skannaa kohteeseen” -toiminnoista imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja

ADS-4700W/ADS-4900W

image
  1. Asiakirjojen erottelukytkin
    image (manuaalinen yksittäistila) / image (jatkuva syöttötila)

Valitse skannerin syöttötila liu’uttamalla.

2. image (Takaisin)
    Paina tätä, jos haluat palata edelliseen näyttöön tai valikkoon.
  3. image (Koti-painike)
    Palaa aloitusnäyttöön ja valmiustilaan painamalla tätä.
  4. image (Virta päällä/pois) (ja merkkivalo)
    Kytke laitteeseen virta painamalla image-painiketta.
    Katkaise virta laitteesta painamalla image-painiketta ja pitämällä sitä painettuna. Nestekidenäyttöön tulee viesti [Sammutetaan] muutamaksi sekunniksi, ennen kuin laite sammuu.
  5. image (Pysäytä)
    Paina tätä, kun haluat pysäyttää tai peruuttaa nykyisen toimesi ja palata valmiustilaan.
  6. Nestekide-kosketusnäyttö
    Käytä valikkoja ja asetuksia painamalla kosketusnäyttöä.