Koti > Scan (Skannaus) > Skannaa Brother-laitteen skannaustoimintojen avulla > Skannattujen asiakirjojen tallennus tietokoneeseen

Skannattujen asiakirjojen tallennus tietokoneeseen

ADS-4300N

Muuta Brother iPrint&Scanissa skannausasetuksia, kuten tarkkuutta, tiedostokokoa tai väriasetusta.

• Windows

Siirry mallin Ladattavat tiedostot -sivulle osoitteessa support.brother.com uusimman sovelluksen lataamiseksi.

• Mac

Lataa ja asenna Brother iPrint&Scan App Storesta.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina ohjauspaneelissa image (Skannaa PC:hen) -painiketta.
    Laite aloittaa skannauksen.

ADS-4700W/ADS-4900W

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [PC:hen].
  3. Jos laitteeseen on yhdistetty useita tietokoneita, paina image- tai image-painiketta, jotta näkyviin tulee se kohdetietokone, johon haluat tallentaa, ja paina sitä.
  4. Voit muuttaa skannausasetuksia painamalla [Asetukset]-painiketta.
  5. Paina [Skannausasetukset]>[Aseta laitteessa].
  6. Valitse muutettavat skannausasetukset.
    Valinta Kuvaus
    Kaksipuolinen skannaus

Kun käytät kaksipuolista skannausta, valitse 2-puolinen skannaus:Pitkä reuna, jotta datatiedoston sivujen asettelu vastaa alkuperäistä.

Väriasetus

Valitse asiakirjasi värimuoto.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjan koko

Valitse asiakirjan koko.

Ohita tyhjä sivu

Kun valittu Päällä, tyhjät sivut ohitetaan.

Lisäasetukset Värisävyn säätö

Säädä kirkkautta ja kontrastia.

image
    Tallenna asetukset pikavalintana painamalla [Tallenna pikakuvak] -painiketta.
  7. Paina [Aloita]-painiketta.
    Laite aloittaa skannauksen.