Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Ohjauspaneelin esittely > Skannaustoimintojen liittäminen verkkolaitteen skannauspainikkeisiin 1 - 3

Skannaustoimintojen liittäminen verkkolaitteen skannauspainikkeisiin 1 - 3

Vastaavat mallit:ADS‑4300N
Liitä seuraavat skannaa verkkoon -toiminnot kuhunkin verkkolaitteen skannauspainikkeeseen, jos haluat käyttää niitä pikapainikkeina:
  • Skannaa FTP:hen/SFTP:hen
  • Skannaa verkkoon
  • Skannaa PC:hen (verkkoon yhdistäminen)
  • Web Services -skannaus
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Scan (Skannaa)>Scan to Network Device (Skannaus verkkolaitteelle).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Napsauta Network Device1 (Verkkolaite1) -kohdassa Type (Tyyppi)-pudotusvalikkoa ja valitse skannaustoiminto, jonka haluat yhdistää verkkolaitteen skannauspainikkeeseen 1.
  6. Valitse profiilin nimi Destination (Kohde)-pudotusluettelosta.
  7. Määritä verkkolaitteen skannauspainikkeet 2 ja 3 toistamalla nämä vaiheet.
  8. Napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.