Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Nestekidenäytön esittely

Nestekidenäytön esittely

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Aloitusnäytöt

Laitteessasi on kahdeksan välilehtiä sisältävää näyttöä (kutsutaan aloitusnäytöiksi). Jokaisessa aloitusnäytössä voi olla enintään kahdeksan kuvaketta, joita voidaan käyttää toiminnoille, laiteasetuksille ja pikakuvakkeille. Yhteensä 57 kuvaketta voidaan sijoittaa aloitusnäyttöihin tarvittaessa.

Pääaloitusnäyttö voidaan valita aloitusnäytöistä.

Käytä [Valvojan asetukset] -valikkoa välilehtien nimien ryhmittelyyn ja kuvakkeiden uudelleenjärjestämiseen.

image
  1. Päivämäärä ja kellonaika

Näyttää laitteeseen asetetun päivämäärän ja kellonajan.

Tätä aluetta käytetään myös näyttämään virhe- ja kunnossapitosanomat.

2. image (Wi-Fi Direct -tila)

Määritä Wi-Fi Direct -asetukset painamalla tätä.

Seuraavat kuvakkeet esittävät Wi-Fi Direct -tilan:

image
    • Laitettasi ei ole yhdistetty Wi-Fi Direct -verkkoon.

Määritä Wi-Fi Direct -asetukset painamalla tätä kuvaketta.

• Wi-Fi Direct -asetus on pois käytöstä.
    image

Laitteesi on yhdistetty Wi-Fi Direct -verkkoon.

image

Wi-Fi Direct -verkkoa ei havaita.

3. image (Langattoman yhteyden tila)

Seuraavan taulukon kukin kuvake esittää langattoman verkon tilaa:

image
    • Laitetta ei ole yhdistetty langattomaan tukiasemaan/reitittimeen.

Määritä langattomat asetukset painamalla tätä kuvaketta. Yksityiskohtaisempia tietoja imageimage Pika-asennusopas

• Langaton asetus on poistettu käytöstä.
    image

Langaton verkkoyhteys on käytössä.

Kolmivaiheinen ilmaisin kussakin aloitusnäytössä näyttää nykyisen langattoman signaalin voimakkuuden.

image

Langatonta tukiasemaa/reitintä ei havaita.

image

Voit määrittää langattomat asetukset painamalla langattoman tilan painiketta.

4. image (Järjestelmänvalvoja-asetukset)

Painamalla pääset [Valvojan asetukset]-valikkoon.

HUOMAUTUS
    Anna tarvittaessa salasana, jota käytät tämän laitteen hallintaan, WWW-pohjaisessa hallinnassa ja paina sitten [OK]-painiketta.

5. Toimintokuvakkeet, asetuskuvakkeet ja pikakuvakkeet

Seuraavat kuvaukset selittävät peruskuvakkeet ja -toiminnot. Käytettävissä olevat ominaisuudet vaihtelevat mallin mukaan.

• image ([Asetukset])

Siirry Asetukset-valikkoon painamalla tätä.

• image ([PC:hen])

Paina tätä, kun haluat käyttää Skannaa PC:hen -toimintoa.

• image ([verkkoon])

Paina tätä, kun haluat käyttää Skannaa verkkoon -toimintoa.

• image ([FTP:hen/SFTP:hen])

Paina tätä, kun haluat käyttää Skannaa FTP:hen/SFTP:hen -toimintoa.

• image ([Työnkulut])

Paina tätä, kun haluat käyttää Skannaa työnkulkuun -toimintoa.

image
      Asetukset on määritettävä iPrint&Scanissa etukäteen.

• image ([sähköposti- palvelimeen])

Paina tätä, kun haluat käyttää Skannaa sähköpostipalvelimeen -toimintoa.

• image ([SharePointiin])

Paina tätä, kun haluat käyttää Skannaa SharePointiin -toimintoa.

• image ([USB:hen])

Paina tätä, kun haluat käyttää Skannaa USB:hen -toimintoa.

• image ([Internetiin])

Kytke laite internetpalveluun painamalla tätä.

• image ([Sovell.])

Yhdistä laite Brotherin Sovellukset-palveluun painamalla painiketta.

• image (Pikakuvakkeet)

Tätä painamalla voit luoda pikakuvakkeita usein käytetyille toiminnoille, joita ovat esimerkiksi Skannaa PC:hen, Skannaa sähköpostipalvelimeen ja Skannaa USB:hen.

Voit skannata nopeasti käyttämällä pikakuvakkeiksi määritettyjä asetuksia.

6. Välilehtien vierityspainikkeet

Painamalla saat näkyviin kaikki välilehdet ja voit käyttää niiden toimintoja.

7. Aloitusvälilehdet

Tämä painike tuo aloitusnäytön esiin.

image
  • Jos tietorivillä näkyy virheviesti tai -ilmoitus, näet lisätietoja painamalla viestialuetta.
    image
    • Varoituskuvake image tulee näkyviin, kun saadaan virhe- tai kunnossapitosanoma.
    • Tietokuvake image tulee näkyviin, kun saatavissa on hyödyllisiä vihjeitä tai aputietoja.
  • Tämä tuote tunnistaa ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD:n kirjasintyypit.

Autoskannaus

Autoskannaus-ominaisuuden avulla voit aloittaa skannaamisen automaattisesti heti, kun asiakirja asetetaan ADS:ään.

Jos haluat käyttää Autoskannaus-ominaisuutta, sinun on ensin luotava Autoskannaus-pikakuvake ja otettava sitten Autoskannaus käyttöön Yleiset asetukset -osassa:

1. Paina image-painiketta, jolloin [Mukautettu 6]-välilehti tulee esiin, ja paina sitten välilehteä.
  2. Paina image lisätäksesi Autoskannaus-pikakuvakkeen.
  3. Valitse pikakuvaketoiminto (esimerkiksi Skannaa PC:hen).
  4. Paina [Tallenna pikakuvak]. Kun nestekidenäytössä näkyy [Nämä asetukset tallennetaan pikakuvakkeeksi.], paina [OK].
  5. Anna pikavalinnan nimi ja paina [OK]-painiketta. Kun nestekidenäytössä näkyy [Talletetaanko tämä pikavalinnaksi?], paina [OK].
  6. Siirry Asetukset-valikkoon painamalla image ([Asetukset]). Paina [Yleiset asetukset]>[Autoskannaustila] ja valitse [On].
HUOMAUTUS
Vain yksi Autoskannaus-profiili voidaan tallentaa kerrallaan.

Asetukset-valikko

Valitse painamalla image ([Asetukset]), kun haluat tarkastella ja käyttää kaikkia laitteen asetuksia.

• [Yleiset asetukset]

Paina tätä, kun haluat siirtyä Yleiset asetukset -valikkoon.

• [Pikakuvakeasetukset]

Paina tätä, kun haluat määrittää pikakuvakkeet. Tämä asetus ei ole käytettävissä, eikä sitä voi valita, ellet ole lisännyt pikakuvakkeita.

• [Verkko]

Paina tätä, kun haluat käyttää verkkoasetuksia.

• [Laitetiedot]

Paina tätä, kun haluat tarkistaa laitteen tiedot.

• [Ensimmäinen määritys]

Paina tätä, kun haluat käyttää valikoita [Päivämäärä ja kellonaika], [Nollaa] ja [Paikallinen kieli].