Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Tekstin syöttäminen Brother-laitteella

Tekstin syöttäminen Brother-laitteella

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Kosketusnäyttöön tulee näppäimistö, kun sinun on syötettävä tekstiä Brother-laitteella.
  • Käytettävissä olevat merkit saattavat vaihdella maittain.
  • Näppäimistön asettelu voi poiketa asetettavan toiminnon mukaisesti.
image
  • Valitse kirjaimia, numeroita tai erikoismerkkejä painamalla image-näppäintä.
  • Valitse pienien tai isojen kirjaimien syöttö painamalla image-näppäintä.
  • Välilyöntien lisäys
  • Lisää välilyönti painamalla image-näppäintä.
  • Korjaukset
  • Jos syötit väärän merkin ja haluat muuttaa sen, paina image-näppäintä ja syötä sitten oikea merkki.