Home > Problemen oplossen > Uw Brother-apparaat resetten

Uw Brother-apparaat resetten

Maak een keuze uit de volgende resetfuncties:

• Apparaat resetten

Voer Apparaat resetten uit als u alle wijzigingen die u hebt aangebracht wilt resetten.

Bij deze resetfunctie worden de netwerkinstellingen niet gereset.

• Netwerk resetten

Voer Netwerk resetten uit als u alle netwerkinstellingen wilt resetten, inclusief het wachtwoord en het IP-adres.

• Adresboek resetten (ADS-4700W/ADS-4900W)

Het adresboek resetten en alle contactgegevens wissen.

ADS-4300N

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows

Klik op image (Brother Utilities) en vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd). Klik in de linkernavigatiebalk op Hulpmiddelen en klik vervolgens op Instellen op afstand.

• Mac

Klik in de menubalk van Finder op Ga>Programma’s>Brother, selecteer uw modelnaam en dubbelklik op het pictogram Brother Remote Setup.

Als het dialoogvenster Apparaten detecteren wordt weergegeven, selecteert u uw modelnaam en klikt u op Verbinden.
  2. Klik op het menu Machine-info in het linker navigatievenster.
  3. Klik op de knop Resetten bij Machine resetten.
  4. Klik op OK om het venster Remote Setup te sluiten.
image

Voor het resetten van de netwerkinstellingen van het apparaat moet u Beheer via een webbrowser gebruiken.

ADS-4700W/ADS-4900W

1. Druk op image [Instellingen]>[Initiële installatie]>[Resetten].
  2. Selecteer de gewenste resetoptie.
  3. Houd [OK] gedurende twee seconden ingedrukt om het apparaat opnieuw op te starten.