Home > Netwerk > Netwerkfuncties > De netwerkinstellingen terugzetten naar de fabrieksinstellingen

De netwerkinstellingen terugzetten naar de fabrieksinstellingen

U kunt de netwerkinstellingen van het apparaat via het bedieningspaneel op het apparaat of met Beheer via een webbrowser terugzetten naar de fabriekswaarden. Hiermee worden alle gegevens, zoals het wachtwoord en het IP-adres, naar hun oorspronkelijke instellingen teruggezet.
image
  • Deze functie zet alle instellingen van het bedrade en draadloze netwerk (alleen ondersteunde modellen) terug naar de fabriekswaarden.

ADS-4300N

1. Start de webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).
    Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer indien vereist het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  4. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Beheerder>Terugstellen.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  5. Klik op Terugstellen onder Netwerk.
    Een melding ter bevestiging van de reset wordt weergegeven.
  6. Klik op Ja om het apparaat opnieuw op te starten.
    image
    Als u de netwerkinstellingen via het bedieningspaneel van het apparaat wilt resetten naar de fabrieksinstellingen, opent u de klep aan de voorzijde en houdt u vervolgens image (Scannen naar USB) vijf seconden ingedrukt.

ADS-4700W/ADS-4900W

1. Druk op image [Instellingen]>[Netwerk]>[Netwerk resetten].
    Een melding ter bevestiging van de reset wordt weergegeven.
  2. Druk gedurende twee seconden op [OK]
    Het apparaat wordt opnieuw opgestart.